Κρυσταλλοθεραπεία και προηγούμενες ζωές

Tα ορυκτά δονούνται σε πολύ υψηλές συχνότητες. Μπορούν να μας μεταδώσουν πληροφορίες από το παρελθόν και το μέλλον. Είναι σαν οθόνες που πάνω τους μπορούν να προβληθούν στιγμιότυπα, όπου η ύπαρξή μας δέχτηκε ένα σοκ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για έναν άνθρωπο στην καθημερινότητα;

Σημαίνει πως είναι σαν να έχει κολλήσει η ενέργειά του εκεί και, ώσπου το θέμα να λυθεί, θα επαναλαμβάνονται τα ίδια γεγονότα και καταστάσεις, με κάποιον παρόμοιο τρόπο, από ενσάρκωση σε ενσάρκωση. Πολύ συχνά, αυτές οι μνήμες μπορούν να αποθηκευτούν σε βαθιά στρώματα των ενεργειακών κέντρων, δημιουργώντας δυσαρμονία σε αυτά, σε βελονιστικά σημεία, ή ακόμα να αγιστρωθούν σε μέρη του σώματος, π.χ. ανεξήγητοι πόνοι σε ένα σημείο του σώματος, χωρίς να υπάρχει καμία εμφανής αιτία.

Είναι σημαντικό να απελευθερωθείτε από αυτές τις επιρροές, αλλιώς απλά τα πάντα θα επαναλαμβάνονται και δε θα μπορείτε να κατανοήσετε γιατί. Είναι απόλυτα φυσικό, εφόσον το ουσιαστικό πρόβλημα βρίσκεται πολλές φορές θαμμένο βαθιά στο χρόνο.

Τρόποι που μπορεί να επέλθει η ισορροπία:

Η Κρυσταλλοθεραπεία, με ειδικά ορυκτά για αυτό το θέμα, μπορεί να προσφέρει βαθειά μετατροπή. Ένα από αυτά τα ορυκτά που ενεργεί δραστικά, είναι ο Οψιδιανός νιφάς, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, μαζί με μαύρες Τουρμαλίνες, ώστε να απορροφηθούν οι αρνητικές μνήμες. Σε συνδυασμό με την απίστευτη βοήθεια ενός healingwand από μαύρη Τουρμαλίνη, μπορεί το σύστημα να απελευθερωθεί από οποιοδήποτε αρνητισμό.

Ένας ακόμη τρόπος είναι να δημιουργηθούν δίνες απορρόφησης με τη βοήθεια του εκκρεμούς, από τα βελονιστικά σημεία όπου η μνήμη έχει αποθηκευτεί. Ένα καλό παράδειγμα είναι το βελονιστικό σημείο Πνέυμονας 11, το οποίο έχω συναντήσει πως συσσωρεύει μνήμες από το γενεαλογικό δέντρο. Το οικογενειακό δέντρο του καθενός από εμάς διαλέγει ένα σωτήρα μέσα στους αιώνες, για να αποκαταστήσει τη ροή της ενέργειας μέσα σε αυτό κι έτσι να δοθεί ευκαιρία λύτρωσης για τις προηγούμενες γενιές κι ευκαιρία αποδέσμευσης στις μελλοντικές.

Πολλές φορές, οι άνθρωποι με μπλοκαρίσματα σε αυτό το σημείο αντιμετωπίζουν προβλήματα και κυρίως βιώνουν δυσκολίες στην αναπνοή, ακριβώς διότι αναπνέουν για πολλούς. Υπάρχει συχνά η αίσθηση πως φράζουν οι πνεύμονες και τα άτομα νιώθουν ότι τα κυνηγά μια κατάρα, καθώς ό,τι κάνουν μετά από λίγο καταρρέει. Αποδέσμευση προγονικής ενέργειας είναι δυνατή από αυτό το σημείο. (Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενεργειακούς ρόλους των βελονιστικών σημείων, μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο μου «Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: θεραπευτικό εγχειρίδιο» – εκδόσεις Δίον).

Σε κάθε περίπτωση, ένας Κρυσταλλοθεραπευτής μπορεί να διακρίνει ποιες ακριβώς είναι οι κυριότερες εστίες μίας ενεργειακής επιβάρυνσης και να εργαστεί επάνω σε αυτές με ποικίλους τρόπους – από κρυσταλλικό βελονισμό και κρυσταλλική αρωματοθεραπεία, μέχρι τη χρήση βαμμάτων και ιαμάτων από ορυκτά. Η καθημερινή σας πρακτική και το αγκάλιασμα της ενέργειας των ορυκτών στην καθημερινότητα μπορεί να στηρίξει την οποιαδήποτε θεραπεία, η οποία πάντοτε φυσικά μπορεί να γίνει πιο δραστική μέσα από την καθοδήγηση του θεραπευτή.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest