Αρσενικό και Θηλυκό: ιερή ένωση

Ο συντονισμός με την ενέργεια της μήτρας είναι ένα σπουδαίο γιατρικό για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες. Θα βοηθήσει να μετακινηθούμε από στερεότυπα αιώνων, που έχουν αποτυπωθεί στο συλλογικό ασυνείδητο. Μετά το διαχωρισμό που δέχηκε η ανθρωπότητα από το θηλυκό αρχέτυπο, παρουσιάστηκαν αρκετοί ενεργειακοί παθογόνοι παράγοντες, που επισκίασαν την ισορροπία.
Οι γυναίκες έπαψαν να πιστεύουν στο πραγματικό δυναμικό τους ή ακολούθησαν λάθος πρότυπα, χάνοντας στην πορεία το ποιες πραγματικά είναι. Έτσι, ως οι τροφοί της κοινωνίας, γαλούχησαν άθελά τουςς με λάθος στερεότυπα, καθώς έχασαν τη σύνδεσή τους με τη θηλυκή σοφία που κατοικεί βαθιά μέσα στην κοιλιά τους.

Όταν η μήτρα έρθει σε ισορροπία, θα εμφανιστούν στην επιφάνεια αρχαία μυστικά ίασης, ψυχικής και σωματικής. Θα κλείσουν πληγές στο θηλυκό και το αρσενικό, που φέρουν τη ντροπή, την ενοχή και την έλλειψη, καθώς κανείς από τους δύο δεν μπορεί να είναι ολόκληρος, αν δεν αποδεκτούν αυτά τα δύο αρχέτυπα μέσα τους και γύρω τους.

Κάθε φορά, αυτό αναζητούμε, σε όποια συνεύρεση αισθηματική και αν βρεθούμε – το ολόκληρο.

Όμως, φοβούμενη την ευθύνη, ή ακόμα μην ξέροντας να την αναγνωρίσουμε και να τη διαχειριστούμε, καταριόμαστε ξανά και ξανά τον άλλο. Στην ουσία καταριόμαστε τον εαυτό μας και το φόβο που έχει να εμπεριέξει τη φύση του.
Μέσα από τη δυνατότητα που έχει η μήτρα να μετουσιώνει τα πάντα, θα επέλθει ένας διαφωτισμός, που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να αναθεωρήσει και να αποκαταστήσει όλα τα ασυνείδητα κομμάτια που έγιναν αφέντες στην ύπαρξή μας.
Όταν η μήτρα ενωθεί με την καρδιά, γίνεται το Άγιο Δισκοπότηρο, που θρέφει με την πεμπτουσία του τα πάντα. Η θρέψη που παρέχεται από αυτό το συνδυασμό, εφόσον οι μήτρες, ενεργοποιημένες, ενωθούν, κινητοποιεί ένα οικουμενικό matrix, το οποίο θα ανοίξει την ανθρωπότητα σε άλλο επίπεδο συνειδητότητας.

Δείτε τη θηλυκή ενέργεια ως την πρωταρχική, πρωτόγονη Θεά, δηλαδή Εκείνη που παρέχει τη ζωή, την τροφό. Το αρσενικό προστάτευε τον περιβάλλοντα χώρο γύρω από αυτήν και αυτή παρείχε την ίδια τη γονιμοποιό αρχή.
Όταν το θηλυκό και το αρσενικό βρουν αυτό το χαμένο κομμάτι μέσα τους, αυτόματα θα πάψουν να κρίνουν ο ένας τον άλλον. Δε θα αναζητούν από τη θέση της έλλειψης, της ανεπάρκειας. Δε θα αντικρίζουν το μισό, οπότε δε θα έχουν ανάγκη να επιβεβαιώσουν την αγάπη μέσα από τον πόνο και την τριβή. Όταν ο ένας μάθει να εμπεριέχει τον άλλον, όπως είναι, με τις ιδιότητες που φέρει, τότε όλα θα μπουν στη θέση τους και θα μπορέσουν αρμονικά να ενωθούν. Όταν πραγματικά εμβαθύνουν σε αυτό που είναι, θα αναδυθούν πάνω από την πολικότητα και θα δουν πως είναι Ένα – δεν υπάρχει διαχωρισμός.

Αυτό όμως θα γίνει εφόσον, όπως ήδη είπα, θα φτάσουν να εκτιμούν και να τιμούν αυτό που είναι.
Όταν γίνουν το Ιερό Θηλυκό και το Ιερό Αρσενικό, θα κινητοποιήσουν τη μετατροπή όλου του συστήματος. Θα βρεθούν ενωμένοι με το ρυθμό που δομεί όλο το Σύμπαν και, πραγματικά, αυτή η ενέργεια – κουλτούρα θα αλλάξει. Θα αλλάξει η πορεία του ανθρώπινου πολιτισμού.

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest