Συνάντηση Κύκλου Γυναικών – Εξερευνώντας τους Θηλυκούς Ρόλους

Το να είσαι γυναίκα είναι μία αρκετά πολύπλοκη υπόθεση. Πολλοί ρόλοι, που οι μισοί από αυτούς είναι επιβαρυμένοι από αρνητικές πεποιθήσεις και άλλοι σχεδόν αγιοποιημένοι – όπως αυτός της μητέρας που θυσιάζεται. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ποιος είναι ο ρόλος που μας επηρεάζει περισσότερο, ώστε να κατανοήσουμε γιατί ελκύουμε ότι βιώνουμε στην καθημερινότητα και πώς ακριβώς θα μαγνητίσουμε αυτά που επιθυμούμε. Ποια είναι η πραγματική μας, ξεχωριστή ποιότητα ως γυναίκες και ποια μοτίβα τελικά υιοθετήσαμε, πέρα από αυτήν;

Σε αυτήν τη συνάντηση, μόνο για γυναίκες, χωρίς όμως να χρειάζεται καμία πρότερη εμπειρία, θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιος ρόλος είναι για εμάς κυρίαρχος και πώς εν τέλει επηρεάζει τις επιλογές μας, όπως και όλη την καθημερινότητά μας.

 

Θα δουλέψουμε με βάση τις ερωτήσεις:

  • Ποιος είναι ο κυρίαρχος ρόλος μου;
  • Πώς με επηρεάζει;
  • Τι επιλογές έχω κάνει στη ζωή μου, μέσα από αυτήν την επιρροή;
  • Ποια είναι η δήλωση κλειδί, που θα ξεκλειδώσει για εμένα νέες πιθανότητες;

Αυτές οι ερωτήσεις θα βρουν τις απαντήσεις τους μέσα από το στοχασμό, την ενδοσκόπηση και τις βιωματικές ασκήσεις. Οι ερωτήσεις βοηθούν μέσα από ένα ουσιαστικό ψυχογράφημα των ρόλων μας και της σχέση μας με αυτούς. Στη συνέχεια, η τέχνη θα μας οδηγήσει στη σταδιακή αποκωδικοποίησή του.

Σκοπός μας, να φύγουμε πιο απελευθερωμένες και ανανεωμένες. Σίγουρα, θα πάρουμε μαζί μας ενεργειακά δώρα, που θα μας βοηθήσουν να μετακινηθούμε από τα γνωστά μας μοτίβα.

Εισηγήτρια: Shakila Ιωάννα Μπράτη 

Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 1991 εξασκεί επαγγελματικά την Κρυσταλλοθεραπεία, ενώ έχει διδάξει από Κρυσταλλοθεραπεία στο κολλέγιο της NHS και σε διαφορετικές σχολές εναλλακτικών θεραπειών της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει την ακαδημαϊκή της δραστηριότητα, διδάσκοντας την τέχνη της Κρυσταλλοθεραπείας και του Κρυσταλλικού Βελονισμού στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Είναι πιστοποιημένη facilitator της παγκόσμια αναγνωρισμένης μεθόδου Access Consciousness®.

Ημερομηνία: 22 Μαΐου

Ώρα: 18:30 έως 21:30

Κόστος: 10€

Τηλέφωνο: 27520-93030, 6936-703400, 6974-455759 (Shakila)

Email: [email protected] , [email protected]

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β 
Ηράκλειο Αττικής, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest