Γιατί είναι σημαντικό η Γυναίκα να συσπειρώνεται

Blossoming Goddess – O Κύκλος της Σελήνης

Ο Κύκλος της Γυναίκας Blossoming Goddess παραμένει ανοικτός. Νέες γυναίκες έρχονται ολοένα και προστίθενται στις συναντήσεις. Νέες φωνές απαντούν στο κάλεσμα της Θεάς.

Γιατί είναι σημαντικό η γυναίκα να αθροίζεται σε κύκλους; Γιατί παραμένουν ανοικτές οι πύλες μιας ομάδας που ασχολείται με τα μυστήρια της φύσης;
Πολλές φορές η συντονιστική ομάδα του Κύκλου έχει ερωτηθεί, πολλές φορές έχει επιμείνει στη συνάντηση, παρά τις δυσκολίες που κατά καιρούς εμφανίζονται.

Η Γυναίκα είναι ένα ον που υποτιμήθηκε και καταπιέστηκε. Η ενέργειά της, συχνά, αποδυναμώνεται, ξοδεύεται σε διάφορες μορφές πνευματικού και φυσικού κόστους. Έχετε βιώσει τη φόρτιση μίας συνάθροισης γυναικών; Το Φως που εκπέμπουν τα πρόσωπα ενωμένα, το μοίρασμα που φανερώνει πόσα κοινά υπάρχουν ακόμη ανάμεσα σε αποξενωμένες καρδιές; Τα μυστικά που γίνονται κοινότητα και το πάθος που γίνεται δημιουργική φλόγα;

Η Σελήνη κινείται μόνιμα στο ρυθμό της, δε σταματά ποτέ. Η Γυναίκα την ακολουθεί. Μοιραζόμενη το ρυθμό με άλλους δορυφόρους, η τροχιά γίνεται δυνατότερη, σταθερότερη. Γιατί, κάθε γυναίκα, είναι η ίδια ένας δορυφόρος ενέργειας, μία μικρή Σελήνη, που, με το δικό της Φως πλέον, όχι δανεικό, διασχίζει τα σκοτάδια και ανακαλύπτει τα βαθύτερα μυστήρια.

Στα χέρια της, βρίσκεται η αρχαία γνώση της Φύσης και της μαγείας της. Οι τρόποι να θεραπεύει και να θεραπεύεται, να δημιουργεί και να ανασυντάσσεται, να αναδύεται όπως η Αφροδίτη από τα κύματα. Ο Κύκλος της Θεάς ανοίγει τις πύλες αυτών των μυστικών και επαναφέρει τη γνώση στο νου και την καρδιά των γυναικών…

Η Θεά που Ανθίζει κινείται με τον κύκλο της Σελήνης εδώ και δέκα χρόνια. Ξεκίνησε τολμηρά να θυμίζει στη γυναίκα πως κρατάει στα χέρια της τα σκήπτρα μίας ιέρειας. Πως μπορεί να σχηματίσει δεσμούς αγάπης και ιερής ενέργειας με τα υπόλοιπα θηλυκά, χωρίς το φόβο και τη διχόνοια που την ανάγκασε να βιώνει ο καιρός και η εποχή. Της επέτρεψε να ανοίξει τη δημιουργική δύναμη της Μήτρας της, να συνδεθεί με το Σύμπαν και να χαρίσει απλόχερα τα δώρα της στην ίδια της τη ζωή, δίνοντάς της χρώμα και Φως.

Η γνώση των βοτάνων, των κρυστάλλων και των ορυκτών, των αρχαίων συμβόλων και της χρήσης τους, κάθε ιερής διαδικασίας που ανοίγεται στο πνεύμα, η επικοινωνία με τις ενέργειες των πλανητών και των αρχετύπων – αυτά ενεργοποίησαν την Ιέρεια μέσα στη Γυναίκα και της έδειξαν το δρόμο να γίνει μία Αυτοκράτειρα της ζωής της.

Οι μαγεία του σήμερα είναι η ανάμνηση της αρχαίας γνώσης. Είναι η αφύπνιση της δύναμης της Ψυχής. Είναι η επικοινωνία με το Σύμπαν και η Γυναίκα ήταν ανέκαθεν ένα ιερό δισκοπότηρο, ένα δοχείο που μπορεί να γειώσει Συμπαντική γνώση.

Ανοίξου στη γνώση. Γείωσε την ενέργεια του Σύμπαντος. Γέμισε το εσωτερικό σου με όσα ήσουν πριν ξεχάσεις, γίνει ο μαγικός σου εαυτός στο τώρα.

Είσαι, ήσουν και θα είσαι μία λαμπερή Αυτοκράτειρα της Σελήνης.

  • Chandra
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest