Ορυκτά και φυλακτά (amulet)

Μπορείτε να εμποτίσετε ένα ορυκτό με την πρόθεση που έχετε ανάγκη. Αν για παράδειγμα νιώθετε πως έχετε ανάγκη μία γενική προστασία, μία μαύρη Τουρμαλίνη είναι πάντα εξαιρετική επιλογή. Όσο πιο συγκεκριμένα σας επηρεάζει αρνητικά μία κατάσταση, όπως κάποιο άτομο που διαβάλλει το όνομά σας, τόσο περισσότερο θα χρειαστούν συνδυασμοί ορυκτών. Μία επιλογή είναι η Ακουαμαρίνα, που προστατεύει από τα κακοπροαίρετα σχόλια, ένας Σταυρόλιθος που μπλοκάρει την εισβολή της αρνητικότητας, ένας χρυσός Οψιδιανός, ο οποίος στέλνει μακριά από εσάς κάθε αρνητισμό και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί με πλήθος άλλων ορυκτών, ανάλογα με την κατάσταση.

Αυτό ή αυτά τα ορυκτά είναι απαραίτητο να περάσουν από ειδική επεξεργασία, ώστε να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις τους στο έπακρο, αλλά και να συνδεθούν με το άτομο που αναζητά τη βοήθειά τους. Ας συνεχίσω με το παράδειγμα της προστασίας:τα ορυκτά που θα χρησιμοποιηθούν, χρειάζεται να περάσουν από τη μύηση της Φωτιάς, που ως στοιχείο έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση μίας κατάστασης. Τέλος έρχεται το σημείο σύνδεσης του ατόμου με το φυλακτό του.

Μετά από αυτό, το φυλακτό λειτουργεί ως φύλακας απέναντι σε ότι συμβεί στο άτομο. Ή ακόμα μπορεί να ελκύσει ενέργειες, να γειώσει ποιότητες που χρειάζεται, να εξισορροπήσει πλανητικές επιρροές.

Το amulet/φυλακτό είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο, που αιώνες τώρα χρησιμοποιείται από διάφορες παραδόσεις και με συνδυασμούς διαφόρων άλλων υλικών, εκτός των ορυκτών, όπως βότανα, μέρη ζώων, μέταλλα, ακόμα και υλικών που έχουν εμποτιστεί με ιδιαίτερη ενέργεια, όπως παραδείγματος χάριν το χώμα από ένα ιερό μέρος.

Πολύ σημαντικό είναι το άτομο να προσέχει το φυλακτό του και να το αντιμετωπίζει με σεβασμό, γιατί γίνεται ένα κομμάτι του εαυτού του. Όσο περνά ο καιρός και η σύνδεση μεταξύ τους μεγαλώνει, το φυλακτό μπορεί να γίνει όλο και πιο δυνατό. Τέλος, πολύ σημαντικό ρόλο στην κατασκευή του αλλά και στη συνεχή του ενεργοποίηση, παίζουν οι διάφορες φάσεις του φεγγαριού αλλά και η απόφαση του ατόμου να συνεργαστεί με τον εαυτό του και τις ενέργειες, ώστε να παράγει ένα νέο αποτέλεσμα, μία νέα συνθήκη ζωής καλύτερη για αυτό.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest