Χρήση κρυστάλλων και ορυκτών για προσωπική εξισορρόπηση

Φανταστείτε τα ορυκτά ως ένα ενεργειακό φαρμακείο. Μπορούν να σας τονώσουν, να σας εξισορροπήσουν, να σας αποφορτίσουν. Είναι πολύ σημαντικό να μην μπλέξετε ορυκτά που λειτουργούν αντίθετα, ταυτόχρονα στην ίδια θεραπευτική διαδικασία. Επίσης, αν δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις επάνω στην κρυσταλλοθεραπεία, φροντίστε να κρατήσετε τους συνδυασμούς αλλά και την ποσότητα των ορυκτών σε ασφαλή πλαίσια.

Τέλος, φροντίστε οι κρύσταλλοι που θα χρησιμοποιήσετε να έχουν περάσει όλες τις πρακτικές διαδικασίες που χρειάζεται, όπως καθαρισμό και προγραμματισμό.

Ποια ορυκτά χρειάζεται να έχουμε σε αυτό το φαρμακείο, για μία γενική εξισορρόπηση των Ενεργειακών μας Κέντρων;

Για το Κέντρο Κεφαλής, ένα κρύσταλλο Χαλαζία με αιχμή, η οποία πάντοτε είναι στραμμένη προς το Κέντρο Κεφαλής. Ένα ιδιαίτερο ορυκτό το οποίο καλεί το Συμπαντικό πράνα (ζωτική ενέργεια) να κατέρθει στο φυσικό φορέα, αλλά και σε όλο το ενεργειακό μας σύστημα. Έτσι, τροφοδοτεί άμεσα και έχουμε αυτόματα μία αίσθηση τόνωσης και γενικής ισορροπίας.

Αμέθυστος για το Κέντρο Τρίτου Ματιού. Αποφορτίζει από τη νοητική ένταση, χαλαρώνει το νου από τις υπερβολικές σκέψεις, ξεκαθαρίζει από τη σύγχυση και φέρνει γαλήνη.

Λάπις Λάζουλι για το Κέντρο του Λαιμού. Δίνει σταθερότητα στο λόγο και προσφέρει επικέντρωση στην έκφραση. Ενδυναμώνει την εκδήλωση της υλοποίησης όσων εκφράζουμε λεκτικά.

Για το Κέντρο Καρδιάς, Αβεντουρίνη. Καλμάρει τα ταραγμένα συναισθήματα, φέρνει ηρεμία και ασφάλεια, μέσα από τη συναισθηματική γαλήνη που εκπέμπει.

Κιτρίνης για το Ηλιακό Πλέγμα. Τονώνει την προσωπική δύναμη, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί τις εντάσεις του Ηλιακού Πλέγματος, καθώς μετουσιώνει την υπερβολή (άγχος, νευρικότητα) σε θρεπτική ενέργεια.

Καρνεόλη για το Κέντρο Ιερού. Εξαιρετικά θρεπτικό ορυκτό, τονώνει τη δημιουργική ενέργεια, τη λίμπιντο και τη διάθεση για ζωή. Θερμαίνει την περιοχή της λεκάνης, παρέχοντας ζωτικότητα.

Για το Κέντρο Βάσης, Όνυχας. Προσφέρει επικέντρωση, επίγνωση, όπως και διαίσθηση για το προς τα πού θέλουμε να κατευθυνθούμε. Ακόμα, εσωτερική σταθερότητα και δομή για να επιτευχθούν οι στόχοι.

 

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest