Τεχνικές φόρτισης και αποφόρτισης

Η καθημερινότητα μπορεί να λειτουργήσει πολύ πιεστικά. Πολλές φορές, καθώς γυρίζετε σπίτι, έχετε την ανάγκη να αποτινάξετε από επάνω σας την πίεση, ή αντίθετα μπορεί να νιώθετε πως δε σας έχει μείνει καθόλου ενέργεια και αισθάνεστε αδύναμοι. Πολύ απλές και γρήγορες τεχνικές με ορυκτά μπορούν να σας προσφέρουν μία λύση αναζωογόνησης ή απελλευθέρωσης.

Μία εξαιρετικά απλή αλλά άμεσα λυτρωτική τεχνική, είναι να πάρετε ένα κομμάτι Οψιδιανού και να περάσετε όλο το σώμα αλλά και την αύρα σας με αριστερόστροφες κινήσεις.

Μπορείτε επίσης να ξαπλώσετε και να τοποθετήσετε επάνω στα ενεργειακά σας κέντρα από έναν κρύσταλλο Χαλαζία με μονή αιχμή, η οποία θα είναι στραμμένη προς τα πόδια. Θα αισθανθείτε εξισορρόπηση, θρέψη και ηρεμία, καθώςο κρύσταλλος Χαλαζίας αυτόματα εναρμονίζει την όποια δυσαρμονία και αν συναντήσει.

Μία άλλη μέθοδος είναι να τοποθετήσετε έναν κρύσταλλο Χαλαζία πάνω από το κεφάλι σας, με τη μονή αιχμή του στραμμένη προς το κέντρο κεφαλής, προκειμένου να καλέσει πράνα (πλούσια ζωτική ενέργεια) από το Σύμπαν, όπως και ένα κάτω από τα πέλματα, στραμμένο προς τα κάτω, βοηθώντας να γειωθεί η ενέργεια και να αποφορτιστείτε ολιστικά. Η τεχνική αυτή προσφέρει άμεση εισροή φρέσκιας ενέργειας και ταυτόχρονα αποβάλλει την ένταση.

Διαμάντια Χέρκιμερ: σε όλα τα ενεργειακά κέντρα, τοποθετήστε κάθετα επάνω στο σώμα από ένα διαμάντι Χέρκιμερ. Εξαιρετική τεχνική για όταν αισθάνεστε άδειοι, σαν να έχουν ρουφήξει την ενέργειά σας. Θα αναζοωογνηθείτε άμεσα.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε από έναν Κιτρίνη σε όλα τα ενεργειακά σας κέντρα, όταν έχετε την ανάγκη να αποφορτιστεί αλλά και να τονωθείτε ταυτόχρονα. Επίσης, όταν έχετε να κάνετε πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα σας, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βιώσετε ένα άμεσο αίσθημα ευεξίας.

Ανοίξτε τα χέρια σας στο πλάι και τοποθετήστε δυό κρυστάλλους Χαλαζίες, με αιχμές που είναι στραμμένες προς τα έσω. Αυτό μπορεί να σας τονώσει, καθώς θα ελκύσει ενέργεια προς τα εσάς, σε όλα σας τα επίπεδα. Προσπαθήστε ταυτόχρονα να είστε συνειδητοί στην αναπνοή σας και να την κατεβάζετε έως την κοιλιακή χώρα. Αν θέλετε να διώξετε αρνητική ενέργεια από μέσα σας, χρησιμοποιήστε την ίδια τεχνική, αλλά με τις αιχμές των κρυστάλλων σας να κοιτούν προς τα έξω. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε, ειδικά αν εισπνέετε από τη μύτη και εκπνέετε από το στόμα, βγάζοντας όσο πιο πολύ αέρα μπορείτε.

Οι αρθρώσεις είναι τα σημεία όπου η ενέργεια μπορεί να μείνει στάσιμη. Αυτό το μπλοκάρισμα στην ενέργεια φέρνει σωματική και ψυχική δυσαρμονία. Μία απλή τεχνική είναι να ξαπλώσετε και να τοποθετήσετε από έναν κρύσταλλο Χαλαζία στα σημεία που αναφέρω παρακάτω:

Έναν επάνω από το κεφάλι.

Από έναν σε κάθε πλευρά του σώματος, στο ύψος των όμων, στο ύψος των αγκώνων, στο ύψος των γοφών, στο ύψος των γονάτων και στο ύψος των αστραγάλων.

Όλη η ενέργεια έτσι θα αποκτήσει ροή και αυτό θα προσφέρει καλύτερη κίνηση στο σώμα και καλύτερη ψυχολογική διάθεση.

Όλες τις τεχνικές μπορείτε να τις εφαρμόσετε για 15 έως 20 λεπτά, φροντίζοντας, προκειμένου να χαλαρώσετε, να εξασφαλίσετε τις κατάλληλες συνθήκες για εσάς.

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest