Τα ορυκτά ως σύντροφοι στα ταξίδια μας

Όταν ταξιδεύω, κρατώ πάντοτε μαζί μου ένα κρυσταλλικό φαρμακείο, γεμάτο από ενεργειακούς συμμάχους στο ταξίδι μου.

Γιατί θα το πρότεινα αυτό και σε εσάς; Κυρίως, επειδή η δόνηση των κρυστάλλων μπορεί πάντοτε να κρατήσει με ευγένεια μία υγιή ροή στην ενέργειά σας, και να κάνει το ταξίδι σας πιο ευχάριστο, εύκολα και απλά.

Δε χρειάζονται μεγάλα κομμάτια ορυκτών για αυτό το σκοπό, παρά μικρά, που να χωρούν σε ένα πουγκάκι ή σε μία μικρή τσάντα, ότι διαθέτετε, αρκεί να είναι γερό, ώστε να μη συμβεί κάποιο ατύχημα στα αγαπημένα σας ορυκτά.

Τι μπορείτε να συμπεριλάβετε στο κρυσταλλικό σας φαρμακείο;

  • Αιματίτης

Δίνει θάρρος, γειώνει, βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις και ενεργοποιεί υγιώς το ένστικτο της επιβίωσης, έτσι ώστε να είστε επάγρυπνοι. Βοηθά στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας.

Έχω ταξιδέψει πολύ σε Ανατολικές χώρες και μάλιστα μόνη μου, σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες. Ειλικρινά, ο Αιματίτης αποδείχθηκε ένας εξαίρετος σύντροφος. Βοήθησε να ενεργοποιηθεί το φυσικό ένστικτο που υπάρχει σε όλους μας και είναι υπεύθυνο για την προστασία μας. Με βοήθησε επίσης να μη χάνομαι νοητικά, όταν βρισκόμουν αντιμέτωπη με δύσκολες συνθήκες.

  • Αμέθυστος

Βοηθά να χαλαρώσετε από το στρες του ταξιδιού, όπως και καταπραϋνει τις συνέπειες του jet lag. Βοηθά σε γαλήνιο ύπνο, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες της αλλαγής ώρας, όπως και την ένταση που παίρνετε από τη συναναστροφή με πολύ κόσμο.

  • Μαύρος Αχάτης

Πολύ καλή επιλογή, αν έχετε μπροστά σας πεζοπορία ή γενικότερα δύσκολο ταξίδι. Δυναμώνει το σώμα και προσφέρει αντοχή. Ακόμη, μειώνει, έως και σταματά τους ιλίγγους, που πολλές φορές προκύπτουν από ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Συνδυάστε την ενέργεια του μαύρου Αχάτη με ρόφημα από ginger, σε περιπτώσεις όπου σας ταλαιπωρούν ίλιγγος και ναυτία στα ταξίδια σας.

  • Ροδονίτης

Είναι το προσωπικό μας rescue remedy (αν γνωρίζετε από ανθοϊάματα Μπαχ). Απορροφά το σοκ κάθε είδους και τη συναισθηματική ένταση.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τον Ροδονίτη σας σε ένα μπουκάλι με νερό και να πίνετε από αυτό συνεχώς, ιδίως αν ταξιδεύετε σε χώρες όπου αντικρίζετε δύσκολες εικόνες σχετικά με τον άνθρωπο, όπως οι Ινδία.

  • Λευκός Χαλαζίας με αιχμή

Μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμος για να καθαρίσετε αρνητικές ενέργειες, να αποφορτίσετε ένταση που προέκυψε ξαφνικά, να γειωθείτε, όπως και να τονώσετε το σύστημά σας, όταν αισθάνεστε εξαντλημένοι. Ακόμη, μπορεί να διευρύνει την ενεργειακή σας αντίληψη σε έναν ιερό χώρο, ώστε να κατανοήσετε βαθύτερα την ενέργεια που εκπέμπει.

Μπορείτε πάντοτε να προσθέσετε στο ορυκτό σας φαρμακείο και όποια ορυκτά εσάς προσωπικά σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια, που έχετε συνδεθεί μαζί τους προσωπικά ή που αγαπάτε ιδιαίτερα. Σίγουρα θα σας κρατήσουν καλή συντροφία στο ταξίδι σας.

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest