Τα ορυκτά της Αγάπης

Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη για ολόκληρο το Σύμπαν! Είναι μία ποιότητα που μπορεί να χρωματίσει όλους τους τομείς της ζωής μας και να βγάλει προς τα έξω τον πιο δημιουργικό Εαυτό μας. Ειδικά όταν μάθουμε να εκφράζουμε την αγάπη και τη φροντίδα απέναντι στον Εαυτό μας, μπορούμε να εκφραστούμε όλο και πιο πλούσια και απέναντι στους άλλους με τον ίδιο τρόπο.

Ένα ορυκτό που αντιπροσωπεύει την αγάπη, απόλυτα και θεραπευτικά, είναι ο ροζ Xαλαζίας.

Ο ροζ Xαλαζίας εκπέμπει μια υπέροχη, γλυκιά, ήρεμη ενέργεια, η οποία μας κατακλύζει ολοκληρωτικά, καθώς δουλεύουμε μαζί της.
Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένας πολύ δυνατός θεραπευτής της καρδιάς και ένας ισχυρός ανεφοδιαστής της. Την θεραπεύει σε
φυσικό και ενεργειακό επίπεδο, όπως και το συναισθηματικό σώμα από παλιά αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς. Μας βοηθά
να αποβάλλουμε από μέσα μας βαθιά θλίψη και πόνο. Συγχρόνως μας ωθεί να συγχωρέσουμε καταστάσεις, ανθρώπους που μας
πλήγωσαν και πάνω απ’ όλα εμάς, γιατί μέσα από την ενέργεια του συνειδητοποιούμε ότι η συγχώρεση είναι η πεμπτουσία της αγάπης.
Γεμίζουμε αγάπη και συμπόνια, δίνοντας μας μια ώθηση να προσφέρουμε γενναιόδωρα, καθώς συνειδητοποιούμε ότι εμείς
και οι άλλοι αλληλοσυνδεόμαστε.
Μας ωθεί να βιώσουμε την αρμονία και μέσα από αυτό το πεδίο να δημιουργήσουμε.
Η αντίληψη ότι είμαστε τα πολυαγαπημένα παιδιά του σύμπαντος γίνεται πια κατανοητή και αποτελεί την εσωτερική μας αλήθεια.

Ας δούμε όμως και ένα ορυκτό όπως η κόκκινη Γρανάδα, ένα ορυκτό με πιο δυναμική δόνηση, που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Ενισχύει το μαγνητισμό μας, τονώνει και θρέφει την ενέργεια μας σε όλα τα επίπεδα. Εξαιρετική για να ενεργοποιήσει τη κοιμισμένη σεξουαλική ενέργεια τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Αφυπνίζει την κουνταλίνι, αναζωογονεί μια σχέση που έχει φθαρεί από το χρόνο, δραστηριοποιώντας και τους δύο για μια καινούργια αρχή. Σε περίπτωση, όμως, που δεν έχουμε ερωτικό σύντροφο, μας βοηθά να τον έλξουμε. Δίνει χαρά και διάθεση για διασκέδαση. Φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά τους εραστές και βοηθά μια επιφανειακή σχέση να γειωθεί και να μπει σε πιο βαθιά επίπεδα.

Ένας ακόμα πολύτιμος σύντροφος στη γείωση της αγάπης, είναι η ροζ Τουρμαλίνη ή Ρουμπελίτης, η οποία εκπέμπει τις πιο εκλεπτυσμένες δονήσεις της αγάπης. Είναι το ορυκτό που αντιπροσωπεύει τους ερωτευμένους. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές. Εξισορροπεί το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς. Αγκαλιάζει το συναισθηματικό σώμα, το θεραπεύει και του δίνει μία υγιή δόνηση. Μας αναγεννά συναισθηματικά και μας γεμίζει εμπιστοσύνη για τη ζωή και την αγάπη. Βοηθά τις γυναίκες να ενώσουν τη μήτρα με την καρδιά τους και να νιώσουν αρμονία. Χαλαρώνει από ένταση και στρες και μετατρέπει τα όποια αρνητικά συναισθήματα σε χαρά. Φέρνει κοντά μας το σύντροφο της ζωής μας, αυτόν που πραγματικά θα δει την εσωτερική μας ομορφιά. Μας βοηθά να ανακαλύψουμε τη θηλυκή ενέργεια, τον αισθησιασμό και τον ταντρικό έρωτα.

Με αυτές τις πληροφορίες κατα νου, μπορούμε να εφαρμόσουμε μία απλή τεχνική, ώστε να ενεργοποιήσουμε την αγαπη στη ζωή μας ή ακόμη και να την έλξουμε. Βάλτε σε ένα πουγκάκι μια ροζ Τουρμαλίνη, μια κόκκινη Γρανάδα και έναν ροζ Χαλαζία, εφόσον φυσικά τα έχετε καθαρίσει ενεργειακά και τα έχετε ενεργοποιήσει για να έλξουν αυτό που ποθείτε. Προσθέστε μέσα σε αυτό αποξηραμένα λουλούδια που επίσης αντιπροσωπεύουν τα θέλω σας, όπως τριαντάφυλλο, ιβίσκος, σαφράν. Φορτίστε το στην πανσέληνο, κρατώντας το στα χέρια σας και επαναλαμβάνοντας τρεις φορές αυτό που θέλετε να ενεργοποιήσετε στη ζωή σας. Φροντίστε να το έχετε πάντα επάνω σας, ώστε να σας ενεργοποιεί συνεχώς και να ελκύει αυτό που επιθυμείτε στη ζωή σας.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest