Σχετικά με την Κρυσταλλοθεραπεία

Το πρώτο στοιχείο που χρειάζεται για να έρθουμε σε επαφή με τους κρυστάλλους είναι η ποιότητα της Αγάπης την οποία μεταδίδουν σε εμάς άμεσα.

Οι κρύσταλλοι έχουν υψηλές δονήσεις που ανυψώνουν τη συνείδηση, εξισορροπούν τα κέντρα και εναρμονίζουν τα αυρικά μας σώματα. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με μια ενέργεια γλυκιά και βαθιά η οποία ανήκει στους κρυστάλλους.

Αυτό που θα βιώσετε από τις θεραπείες των κρυστάλλων είναι ο παλμός τους, τα χρώματά τους και το αίσθημα της ηρεμίας και αρμονίας που θα βιώσετε. Όσο περισσότερο αφήνεστε σε αυτούς τόσο πιο πολλά μπορείτε να αντιληφθείτε. Σας βοηθούν να διευρυνθείτε σαν άνθρωποι και ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα σας δείχνουν δρόμους για να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή σας. Έχουν τη δυνατότητα να δρουν ολιστικά σε όλα τα επίπεδα της ενέργειας. Έτσι βοηθούν σε ψυχοσωματικά προβλήματα όπως το άγχος και η μελαγχολία έως και στον καθαρισμό της αρνητικής ενέργειας στο χώρο μας.

Η γνώση, εκτός από την αγάπη, είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο για την κρυσταλλοθεραπεία. Σας δίνω ένα παράδειγμα πιο προσιτό: Για να παρασκευάσετε ένα θεραπευτικό λάδι, χρειάζονται τα κατάλληλα αιθέρια έλαια και η γνώση της σωστής δοσολογίας για το καθένα. Το ίδιο ισχύει και για τα κρύσταλλα. Χρειάζεται η ενεργειακή διάγνωση που δίνει τη γνώση στο τι έχει δημιουργήσει το ενεργειακό μπλοκάρισμα, πού έχει εστιαστεί στο σώμα και στην ενέργεια και με ποια μορφή τελικά παρουσιάζεται στη ζωή μας δημιουργώντας ενεργειακούς φραγμούς. Αυτές οι γνώσεις θα μας βοηθήσουν να βρούμε τη σωστή θεραπεία για τον καθένα, κατανοώντας ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έτσι πρέπει να είναι και η θεραπεία του.

Πριν τελειώσω θα ήθελα να πω ότι έχει αρχίσει μια νέα εποχή για τα κρύσταλλα και αυτός είναι ο λόγος που παρουσιάζονται νέα ορυκτά, εκφράζοντας τις ανάγκες της νέας εποχής. Είναι μια στιγμή στο χρόνο που η πιο αρχέγονη ενέργεια στον πλανήτη, αυτή των κρυστάλλων, μας προσφέρει τη γνώση του πιο εξελιγμένου συμπαντικού ρυθμού.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu