Ορυκτά, οι συνεργάτες του Φωτός

Τα ορυκτά δεν είναι σιωπηλες άψυχες πέτρες όπως ίσως νομίζουν μερικοί, έχουν νοημοσύνη, έχουν δόνηση έχουν ακόμα και #συνειδητότητα. Όταν θα αρχίσετε να συνδέεστε μαζί τους θα τη νιώσετε αυτή την δόνηση.
Έχουν έρθει από την αρχή της δημιουργίας για να μείνουν μέχρι τη στιγμή της ανάληψης και δεν εννοώ την ανάληψη σε κάποια άλλη διάσταση. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ανάληψη μέσα στην ίδια μας τη σάρκα. Είναι η στιγμή που ο άνθρωπος θα επαναστατήσει στον πόνο, θα αντισταθεί στις γνώριμες πεποιθήσεις, θα σταματήσει να επιλέγει το γνωστό λιμάνι της μη συνειδητής ύπαρξης. Είναι το σημείο που χρειάζεται να επιλεγεί συνειδητά η προσωπική πορεία. Είναι αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε υπαρξιακός αναπροσδιορισμός.
Με την κρυσταλλοθεραπεία μπορούν να ασχοληθούν όλοι όσοι νιώσουν το κάλεσμα. Είναι μια εποχή που έχει να κάνει με τη μετουσίωση, μία κατάσταση που τα ορυκτά γνωρίζουν πολύ καλά.
Αν είστε θεραπευτές, θα βρείτε εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια στο ορυκτό βασίλειο καθώς συνεργάζονται με πολλές και διαφορετικές τεχνικές, όπως το βελονισμό, και αυτό γιατί μπορούν να ενεργοποιήσουν τις βελόνες και τους μεσημβρινούς.
Στην εξαιρετική τεχνική του βελονισμού μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα κάποια βοηθήματα έτσι ώστε να συνεισφέρουν στην επίτευξη του αποτελέσματος. Για παράδειγμα αν θέλετε να ενεργοποιήσετε το μεσημβρινό του στομάχου, μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα ξύλινο κουτί μαζί με τις βελόνες που θα χρησιμοποιήστε και ένα πορτοκαλί καλσίτη ή ένα αυτοκρατορικό τοπάζι, για να τις εμποτίσει με την ενέργειά του ή να δώσουμε στον θεραπευόμενο να τον κρατάει στα χέρια του κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Επιλέγουμε πορτοκαλί καλσίτη ή αυτοκρατορικό τοπάζι διότι είναι ορυκτά που τονώνουν το chi του στομάχου δυναμικά. Ακόμα μπορούμε να περάσουμε με έναν αντίστοιχο μασαζοκρύσταλλο το μεσημβρινό ή να ενεργοποιήσουμε τα βελονιστικά σημεία με healing stick, καθώς ακόμα και πάνω από τις βελόνες προσφέρει επιπλέον βοήθεια στο βελονισμό. Έτσι ανάλογα το ορυκτό που θα χρησιμοποιήσουμε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να ενδυναμώσουμε τον αντίστοιχο μεσημβρινό που θέλουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο.
Όσον αφορά την ψυχοθεραπεία, στο χώρο που γίνονται οι συνεδρίες μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν μεγάλο αμέθυστο, ο οποίος θα διευρύνει την αντίληψη και ταυτόχρονα θα εκπέμπει τις χαλαρωτικές του ποιότητες, έτσι ώστε να εμβαθύνουμε νοητικά σε καταστάσεις του παρελθόντος από όπου χρειάζεται να αποδεσμευτούμε, χωρίς όμως να επηρεαστεί έντονα το νευρικό μας σύστημα.
Στο μασάζ μπορείτε να έχετε ακουμπήσει ένα μεγάλο κομμάτι οψιδιανού κάτω από κρεβάτι αρωματοθεραπείας στο ύψος των πελμάτων για να απορροφά τις αρνητικές ενέργειες που απελευθερώνονται από το σώμα αλλά και τα ενεργειακά πεδία του δέκτη. Επίσης στο μασάζ μπορούν να χρημοποιηθούν ως εργαλεία μάλαξης οι κρυσταλλικές σφαίρες, οι μασαζοκρύσταλλοι και τα βότσαλα των ορυκτών για να επιφέρουν χαλάρωση και ίαση.
Στη #βοτανοθεραπεία μπορούμε να παρασκευάσουμε τη συνταγή για κάθε πάθηση με ίαμα #ορυκτών, που συνδυάζεται με τα αντίστοιχα βότανα ώστε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Μερικές ιδέες απο τον άπειρα μαγικό κόσμο των ορυκτών…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu