Κρυσταλλική Αρωματοθεραπεία για την εξισορρόπηση των κέντρων

Για γενική εναρμόνιση του ενεργειακού συστήματος μπορείτε να έχετε έτοιμο μέσα σε μία παλέτα ακουαρέλας με αρκετά βαθιές κοιλότητες το μίγμα (το οποίο αποτελείται από το λάδι, το αιθέριο έλαιο και το ορυκτό) που αντιστοιχεί στο κάθε κέντρο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πιο πρακτικό το ορυκτό που θα χρησιμοποιήσετε να είναι ένα μικρό καρμπουσόν, για να είναι λείο και να εφάπτεται καλύτερα στην παλέτα. Είναι καλό πριν αρχίσετε την εφαρμογή να κάνετε ένα γενικό χαλαρωτικό μασάζ στο σώμα και έπειτα να εστιαστείτε στις περιοχές των κέντρων, να περάσετε το αντίστοιχο λάδι και να τοποθετήσετε το κατάλληλο ορυκτό.

Τεχνική 1: Δουλεύουμε μόνο στα άκρα του σώματος (τα οποία λειτουργούν ως κεραίες, δέκτες και πομποί ενέργειας), δηλαδή κεφάλι, παλάμες και πέλματα με το λάδι που είναι κατάλληλο για τον δέκτη. Στη συνέχεια τοποθετούμε από ένα ορυκτό, που ταιριάζει κραδασμικά στο άκρο όπου έχουμε ήδη κάνει μασάζ. Τα ορυκτά τοποθετούνται στο γ’ μάτι, στο κέντρο κάθε παλάμης και ένα κοντά σε κάθε πέλμα.

Βρίσκουμε με τη βοήθεια του εκκρεμούς ή των ράβδων το πιο υπερλειτουργικό και το πιο υπολειτουργικό τσάκρα και εργαζόμαστε με αιθέρια έλαια στην ευρύτερη ζώνη που ανήκει στο συγκεκριμένο κέντρο, αφού το κάθε κέντρο επηρεάζει κάποια περιοχή του φυσικού σώματος. Στη συνέχεια, κάνουμε την εναρμόνιση: Τοποθετούμε το κατάλληλο ορυκτό στο κέντρο που υπερλειτουργεί και κάνουμε από πάνω αριστερόστροφες κινήσεις με το εκκρεμές, με πρόθεση την αποφόρτιση και τη διασπορά της ενέργειας. Αντίστοιχα, βάζουμε το κατάλληλο ορυκτό στο κέντρο που υπολειτουργεί και από πάνω κάνουμε δεξιόστροφες κινήσεις με το εκκρεμές, με πρόθεση την τόνωση. Στο τέλος βάζουμε από έναν κρύσταλλο χαλάζια πάνω στα κέντρα που έχουμε ήδη εργαστεί, με τις μύτες να κοιτάζονται και ακουμπάμε επάνω τις παλάμες μας, με πρόθεση την εξισορρόπηση.

Τεχνική 2: Αρχίστε με τη διαδικασία μέτρησης της ενέργειας και ετοιμάστε τη συνταγή με τα αιθέρια έλαια.  Χρησιμοποιείστε έναν μασαζοκρύσταλλο και κάντε κρυσταλλικό μασάζ στο σώμα, αριστερόστροφα αν υπερλειτουργεί ή δεξιόστροφα αν υπολειτουργεί. Με αυτόν τον τρόπο εξομαλύνεται η ροή όλων των κέντρων.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest