Διαλογισμός με κρύσταλλο Χαλαζία

Χαλαρώστε το σώμα σας, κρατήστε στα χέρια σας ένα κρύσταλλο χαλαζία βάζοντας ως νοητική πρόθεση να εμβαθύνετε στον εαυτό σας. Ταυτόχρονα παραμείνετε εστιασμένοι στην αναπνοή σας κι απλά ακολουθείστε τον ρυθμό σας στην εισπνοή και στην εκπνοή. Εμπιστευτείτε το εσωτερικό σας κάλεσμα κι αφεθείτε να το εξερευνήσετε. Αποδεχτείτε ότι είστε κάτι πιο σοφό, πιο υπέροχο από όποιον ρόλο ή ρόλους καλείστε να παίζετε καθημερινά στη ζωή σας. Στείλτε τους αγάπη, αγκαλιάστε τους, εσείς τους δημιουργήσατε για να νιώσετε ασφαλείς. Και τώρα πηγαίνετε πιο βαθιά από τον κυρίαρχο ρόλο σας. Αφήστε το εξωτερικό και εμβαθύνετε προς τα μέσα σας. Τί συναντάτε εκεί? Ποιές είστε? Ποια είναι η δική σας ενέργεια πραγματικά? Νιώστε τη, αποδεχτείτε τη κι αφεθείτε να την γνωρίσετε περισσότερο.
Αν βιώνετε τριβή, πόλεμο, στο έξω και στο μέσα, κατανοείστε ότι αυτή η κατάσταση δημιουργείτε από το ένστικτό σας να επιβιώσετε, να αντέξετε, να ανταπεξέλθετε.
Το κλειδί γι’ αυτή την αλλαγή που ζητάτε, όποια κι αν είναι αυτή, είναι η συμφιλίωση. Νιώστε την ποιότητα να σας γεμίσει. Αποδεχθείτε εν τέλει και το έξω και το μέσα. Γίνετε ένα, αγαπήστε κάθε μορφή σας. Μόνο έτσι θα είστε πραγματικά εσείς. Επαναλάβετε εσωτερικά, με πίστη: «Τώρα είμαι αποδοχή, τώρα είμαι συμφιλίωση, τώρα είμαι εμπιστοσύνη, τώρα είμαι αγάπη.»

Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και όταν είστε έτοιμη στο δικό σας χρόνο ανοίξτε τα μάτια σας.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu