Γιατί έσπασε το ορυκτό μου;

Πολύ συχνά, δέχομαι την ερώτηση:

Γιατί έσπασε το ορυκτό μου;

Πολύ σημαντικό να στοχαστούμε πάνω σε αυτό το γεγονός, αν μας συμβεί ή μας έχει συμβεί.

Πολύ πιθανόν να μιλάμε για μία εισβολή αρνητικής ενέργειας από το εξωτερικό περιβάλλον. Η ενέργεια του ορυκτού, άμεσα προσπαθεί να προστατεύσει τον κάτοχό του από αυτό το ξαφνικό, αυρικό χτύπημα. Σε περίπτωση που είναι πολύ ισχυρό και έτσι είναι αδύνατον να το συγκρατήσει εντός του, σπάει, εφόσον έχει δημιουργηθεί μέσα του μία μεγάλη ενεργειακή έκρηξη.

Υπάρχει όμως περίπτωση να αναζητά αυτή η εισβολή να αρπάξει από τον κάτοχο του ορυκτού του κάτι, όπως την ισχύ του για παράδειγμα. Τότε, το ορυκτό θα “θυσιάσει” τον εαυτό του, ως προσφορά, αντί να λεηλατηθεί κάτι από αυτόν που προστατεύει. Μπορεί επίσης η εισβολή να έρχεται από το κοντινό περιβάλλον του δέκτη, όπως είναι το οικογενειακό. Το υποσυνείδητο του δέκτη δε μπορεί να πιστέψει πως κινδυνεύει από αυτό το περιβάλλον και να μην έχει ενεργοποιήσει διαφορετικές άμυνες, έτσι το ορυκτό είναι αυτό που απορροφά το πλήγμα και εκτείθεται πιο άμεσα σε αυτό.

Μπορεί βέβαια να έχουμε να κάνουμε και με την εντελώς αντίθετη περίπτωση από αυτήν. Αν το σύστημά σας εμπεριέχει ενοχή, ντροπή και τοξικά συναισθήματα που το δεσμεύουν σε αρνητικές καταστάσεις και ανθρώπους, το ορυκτό καλείται, όχι μόνο να καθαρίσει τις εγωτερικές εισβολές, αλλά και να αποτοξινώσει εσωτερικά τοξικά συναισθήματα – έτσι, η εργασία του γίνεται πολύπλοκη, έντονη και κοπιαστική, εξαντλώντας την ενέργειά του, ώσπου σπάει.

Ας δούμε ένα παράδειγμα: το άτομο καλεί μία καινούργια ενέργεια, όπως για παράδειγμα την αφθονία και την ευημερία γενικά και φορά έναν ενεργοποιημένο Κιτρίνη, για να καλέσει αυτές τις ποιότητες. Το ορυκτό όμως καταλήγει να χάνεται ή να σπάει. Εδώ, το φαινόμενο μπορεί να οφείλεται στο ότι το ίδιο το άτομο δεν αποδέχεται την αφθονία στη ζωή του: ίσως υπάρχουν θέματα αισθημάτων αναξιότητας που, υποσυνείδητα, σαμποτάρουν τη διαδικασία. Αν μιλάμε για ζητήματα αναξιότητας, το σύστημα δε μπορεί να αναγνωρίσει πως αξίζει να καλέσει θετικά πράγματα ή και να προστατέψει τον εαυτό του – δεν ξέρει πώς να το κάνει.

Αν επίσης υπάρχει χαμηλή στάθμη ζωτικής ενέργειας, δεχόμαστε πολύ εύκολα αρνητικές ενέργειες που μπορεί ούτε καν να μας αφορούν. Ειδικά σε συναισθητικά άτομα, αυτό το φαινόμενο είναι συχνό – μία εξωτερική αρνητική ενέργεια που πλανάται σε ένα χώρο, απορροφάται άμεσα από το σύστημα που δεν έχει δομήσει άμυνες και, έτσι, το ορυκτό πλήττεται και πάλι.

Αν ένα ορυκτό σας σπάσει, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί του και να δείτε αν επιθυμεί ακόμη να δουλέψει μαζί σας, χρησιμοποιώντας ένα εκκρεμές. Πολλές φορές, ακόμη και σπασμένα ορυκτά μπορούν να δουλέψουν εντατικά. Αν διαπιστώσετε πως δεν είναι πλέον σε θέση να βρίσκεται μαζί σας, θάψτε το στη Γη, ευχαριστώντας το για το χρόνο που πέρασε μαζί σας και αφήστε το να ξεκουραστεί πίσω στην πηγή του.

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest