Απορροφώντας την ενέργεια από έναν ιερό χώρο

Η παρακάτω τεχνική είναι εξαιρετική για όταν επιθυμείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με ένα ιερό μέρος και να συνεχίσετε να εργάζεστε ενεργειακά με αυτό.

Από υλικής ή πρακτικής πλευράς, θα χρειαστείτε έναν κρύσταλλο Χαλαζία με αιχμή, μεγέθους περίπου 10 – 15 πόντων. Κρατήστε στο νου σας το μέρος με το οποίο θέλετε να συνδεθείτε όταν επιλέγετε τον κρύσταλλο, ώστε να είναι συμβατές οι ενέργειές τους.

Από ενεργειακής πλευράς, συνδεθείτε για αρχή με τους φύλακες του ιερού αυτού τόπου και ζητήστε τους να σας επιτρέψουν αυτή τη διαδικασία.

Πηγαίνετε στον ιερό τόπο που σας καλεί, ακουμπήστε τον κρύσταλλό σας στο κέντρο του ιερού ναού ή κάπου κοντά όπου να σας επιτρέπεται, συνδεθείτε με το μέρος και καλέστε τους φύλακές του, όπως και τη θεότητα που εκεί κατοικεί. Με πολύ σεβασμό, ζητήστε τους να επιτρέψουν την εισροή ενέργειας από τον ιερό χώρο στον κρύσταλλό σας, στο επίπεδο που επιτρέπεται, στο επίπεδο που επιτρέπει η ενέργεια του ίδιου του κρυστάλλου, στο επίπεδο που είναι επιτρεπτό για εσάς, σε αυτή την ενσάρκωση, αυτή τη στιγμή.

Δείτε χρυσά νήματα να βγαίνουν από το ναό και να εισέρχονται στον κρύσταλλό σας, γεμίζοντάς τον με την ιερή ενέργεια του τόπου. Μπορείτε, εναλλακτικά, να οραματιστείτε μία φωτεινή σφαίρα, η οποία γεμίζει από την ενέργεια του ιερού χώρου και, όταν είναι πλέον γεμάτη, απορροφάται από τον κρύσταλλο Χαλαζία.

Ευχαριστήστε με πολύ σεβασμό, τον ιερό τόπο, τους φύλακες και τη θεότητα, τους δασκάλους και τους ιερείς του τόπου, που επέτρεψαν την πρόσβάση σας στην ενέργεια. Ποτέ μη φύγετε, χωρίς να αφήσετε μία προσφορά. 

Αυτός ο κρύσταλλος, πλέον, θα κρατά πάντοτε ζωντανή τη σύνδεση με τον ιερό χώρο και θα σας βοηθάει να συνδέεστε μαζί του ενεργειακά, να βιώνετε τις τελετουργίες που γίνονταν σε αυτό το μέρος και να εκπαιδεύεστε στις μυστικές του διδασκαλίες. Κρατήστε αυτόν τον κρύσταλλο στο ναό σας με σεβασμό και προσοχή.

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest