Ίαμα Αμέθυστου για τα ζωάκια μας

Οι αγαπημένοι μας φίλοι έχουν και αυτοί ανάγκη τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων. Θα δούμε τα ζωάκια μας να γεμίζουν ζωτικότητα, υγεία, χαρά ή ηρεμία, αν χρειάζεται. Το πρώτο μου σκυλάκι, ο Ρούντυ, τρύπωνε κρυφά στο θεραπευτήριο και πήγαινε και ξάπλωνε πάνω στο δίσκο με τους κρυστάλλους.

Πραγματικά, ήξερε καλά τι έκανε!! Ο τωρινός μου φιλαράκος, ο Μιλού, είχει την αστεία συνήθεια όταν πρωτοήρθε να γλύφει συνεχώς τον κρύσταλλο που του έχω στο κρεβατάκι του.

Το πρώτο ορυκτό που θα δούμε, σε σχέση με τους φίλους μας, είναι ο αμέθυστος.

Ο Μιλού ήρθε κοντά μου δυόμισι ετών, μετά το θάνατο του πρώτου ιδιοκτήτη του. Ήταν ήδη σε κατάσταση σοκ, κάτι που τον έκανε επιθετικό απέναντι μου και χωρίς διάθεση να μου δείξει εμπιστοσύνη.

Το ίαμα του αμέθυστου σε συνδυασμό με resque remedy τον βοήθησε να ηρεμήσει και να προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον.

 

ΙΑΜΑ ΑΜΕΘΥΣΤΟΥ

Βάλτε έναν ενεργειακά καθαρισμένο (βλέπε παρακάτω) αμέθυστο σε ένα μπουκάλι νερό από το βράδυ και την επόμενη μέρα γεμίζετε με αυτό το μπολ του νερού του. Αν θεωρείτε ότι υπάρχει ανάγκη, προσθέστε 1-2 σταγόνες resque remedy από τα ανθοϊάματα του Dr Bach.

 

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε και ένα βότσαλο αμέθυστου στο κρεβατάκι του όταν:

Α. Μαθαίνει δύσκολα λόγω νευρικότητας.

Β. Βρίσκεται σε σοκ ή ανησυχία λόγω απουσίας του ιδιοκτήτη του (αλλαγή ιδιοκτήτη ή απουσία λόγω ταξιδιού)

Γ. Είναι μικρής ηλικίας και είναι πολύ άτακτα.

Δ. Είναι κατάσταση πανικού, άγχους ή στρες (κάποια σκυλάκια φοβούνται τους κεραυνούς)

 

Είναι ένα ορυκτό που σε όποιο ζωάκι και αν θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε, θα μειώσει τις επιθετικές του τάσεις και θα το γαληνέψει.

Για να καθαρίσετε ενεργειακά έναν ορυκτό τοποθετήστε το για μία ώρα σε ένα γυάλινο μπολ με μια κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι. Όταν το βγάλετε, το ξεβγάζετε με φρέσκο νερό, το κρατάτε στα χέρια σας και του ζητάτε να βοηθήσει τον αγαπημένο σας φίλο. Στέλνετε όλη την αγάπη που αισθάνεστε για αυτό ώστε να γεμίσει το ορυκτό σας. Ανά διαστήματα να το φρεσκάρετε, περνώντας το κάτω από φρέσκο τρεχούμενο νερό ή με καπνό από αποξηραμένο φασκόμηλο.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest