Το πουγκί της αγάπης

Θα χρειαστείτε τα παρακάτω:

Ένα κόκκινο κερί

1 κόκκινο πουγκί

Μια πρέζα από τα εξής αποξηραμένα βότανα: τζίντζερ, κάρδαμο, γιασεμί, μερικά μπουμπουκάκια τριανταφυλλάκια και ένα ξύλο κανέλας.

Τα εξής ορυκτά: ροζ τουρμαλίνη, λάριμαρ, γρανάδα, 2 τεμ. σίβα λίγκαμ, μια καρδιά ροζ χαλαζία, 2 τεμ. Αβεντουρίνη και ένα διαμάντι Herkimmer.

Φτιάξτε στο χώρο σας μια ατμόσφαιρα που να σας δημιουργεί ρομαντική διάθεση ( ένα μπουκέτο λουλούδια, μουσική).

Ανάψτε το κόκκινο κερί και πάρτε στα χέρια σας τα ορυκτά.

Συγκεντρωθείτε στην καρδιά σας για λίγα λεπτά και οραματιστείτε να τη λούζει ένα ροζ φως και να γεμίζει το σώμα σας, μετατρέποντας την ενέργεια σας στη γλυκιά του δόνηση.

Αφήστε το νου σας να ταξιδέψει και να δημιουργήσει το τέλειο τοπίο για εσάς. Οραματιστείτε να έρχεται από μακριά η αδελφή ψυχή σας και να πλησιάζει σιγά σιγά, ώσπου να γίνεστε μια αγκαλιά.

Πείτε:

«Αγαπημένε μου, κάνε την καρδιά μου να ζεσταθεί

Και την απόλυτη λύτρωση μέσα στην αγκαλιά σου να βρει.

Ας επιτρέψουμε μια σχέση σεβασμού και έρωτα να δημιουργηθεί

Και η αρμονία με την αγάπη να μας καθοδηγεί».

Μείνετε σε αυτό το υπέροχο αίσθημα για λίγα λεπτά και όταν είστε έτοιμη ανοίξτε τα μάτια σας και προσθέστε στο πουγκί σας τα βότανα και τα ορυκτά.

Καλό είναι να το έχετε συνέχεια επάνω σας και να διαλογίζεστε καθημερινά το σύντροφο σας, τουλάχιστον για 21 μέρες και μέχρι και 6 μήνες.

Αν θέλετε, γράψτε αναλυτικά πως θέλετε το σύντροφο σας και τι έχετε ανάγκη από τη σχέση σας και βάλτε το μέσα στο πουγκί σας.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu