Το πουγκί της Αφροδίτης

Μία υπέροχη τεχνική για όταν θέλετε να ελκύσετε στη ζωή σας γενική ευημερία, αγάπη, έρωτα, φιλικές σχέσεις, όπως και να δημιουργήσετε μαγνητικό πεδίο γύρω από εσάς, είναι η κατασκευή ενός πουγκιού δύναμης της Αφροδίτης.

Θα χρειαστείτε ένα μεταξωτό πουγκί, σε χρώμα ροζ, ανοιχτό γαλάζιο, κοραλί ή ματζέντα.

Από ορυκτά, θα χρειαστείτε έναn κρύσταλλο Χαλαζία, ένα ροζ Χαλαζία, ένα Σμαράγδι (μπορείτε να βρείτε φθηνό, αν το κομμάτι προέρχεται από κοντά στη ρίζα), Λάριμαρ, μπλε Οπάλιο, ροζ Μοργκανίτη, ροζ Τουρμαλίνη και Μαργαριτάρι.

Όλα αυτά τα ορυκτά, τα χρειάζεστε σε μικρά κομμάτια – δε χρειάζονται μεγάλα, διότι, εξάλλου, χρειάζεται να τα έχετε επάνω σας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Από αποξηραμένα βότανα, μπορείτε να προσθέσετε μέσα στο πουγκί σας βανίλια, tonga beans, κράταιγο, γιασεμί, τριανταφυλλάκια και άνθη μοσχοκάρυδου (είναι είδος μπαχαρικού).

Θα ήταν καλύτερο η διαδικασία της κατασκευής του πουγκιού, να γίνει κατα τη διάρκεια μίας Πανσελήνου ή Νέας Σελήνης που να ανήκει στα ζώδια που κυβερνά η Αφροδίτη – δηλαδή Ζυγό ή Ταύρο – χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό.

Φροντίστε να είναι ήδη όλα τα ορυκτά σας καθαρισμένα ενεργειακά και, μία μέρα πριν την τελετή, να τα έχετε εμβαπτίσει σε μέλι.
Την ημέρα της Πανσελήνου ή της Νέας Σελήνης, τα βγάζετε από το μέλι, τα ξεβγάζετε με νερό και, στη συνέχεια, με ανθόνερο.

Τα κρατάτε στα χέρια σας και οραματίζεστε τη Θεά Αφροδίτη να εμφανίζεται μπροστά σας και να γεμίζει με την ενέργειά της τα ορυκτά σας.

Πείτε ταυτόχρονα:
“Αφροδίτη, Θεά του κάλλους,
τη δύναμη Σου δώσε στους λίθους.
Κάνε γοητεία να εκπέμψουν και ομορφιά,
να έλξουν σα μαγνήτης όλα τα καλά.”

Μείνετε για λίγο σε αυτή τη σύνδεση και, όταν νιώσετε έτοιμοι, ευχαριστήστε τη Θεά με σεβασμό και δείτε την να αποχωρεί.

Τοποθετήστε τα ορυκτά σας στο πουγκάκι. Να θυμάστε πως οφείλετε να το προσέχετε και, όπως ήδη αναφέραμε, να το κρατάτε επάνω σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αν νιώσετε πως θέλετε να το φρεσκάρετε ενεργειακά, περάστε τα ορυκτά σας πάνω από καπνό αποξηραμένων φύλλων φασκόμηλου.

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest