Πώς να διεκδικήσετε μία Νέα Αρχή!

Μία τεχνική που μπορεί να σας βοηθήσει πολύ δυναμικά, ώστε να ξεκινήσετε με εντελώς νέα πνοή τη νέα σας χρονιά, είναι η εξής:

Αρχίστε την τεχνική παίρνοντας για 5 – 10 λεπτά αναπνοές, που να βαθαίνουν ως την κοιλιακή σας χώρα, νιώθοντας πως γεμίζετε από ενέργεια.

Στη συνέχεια, πάρτε ένα ποτήρι που έχετε από πριν διαλέξει και αντιπροσωπεύει για εσάς κάτι σημαντικό ή το χρησιμοποιείτε για καιρό προσωπικά. Ενεργειακά, τοποθετήστε στο ποτήρι όλα όσα σας έχουν δώσει περιοριστική φόρμα στη ζωή σας ως τώρα, ότι πεποιθήσεις έχουν προσκολληθεί επάνω σας και δε σας αφήνουν να αλλάξετε δόνηση. Πάρτε το χρόνο σας, μη βιαστείτε, αφήστε να δείτε και καταστάσεις που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Όταν νιώσετε το ποτήρι αυτό να είναι πλέον γεμάτο, τυλίξτε το σε μία πετσέτα και σπάστε το! Νιώστε ότι με αυτό σπάσατε όλα τα περιοριστικά μοτίβα.

Μείνετε σε διαλογιστική κατάσταση και, κατόπιν, κάντε ένα κολάζ με τους νέους σας στόχους. Μόλις τελειώσετε, δώστε λίγο ακόμη χρόνο και οραματιστείτε τους, μένοντας σε μία άνετη θέση, όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε.

Μπορείτε επίσης να επαλείψτε το σώμα σας με ένα λάδι βάσης, όπου έχετε προσθέσει λίγες σταγόνες από κανέλα, τζίντζερ και βασιλικό, ώστε να ανέβει η ενέργειά σας και να χορέψτε γύρω από τη χειροτεχνία σας!

Και στις δύο περιπτώσεις, είτε ακολουθήσετε τον πιο γιν τρόπο, είτε τον πιο γιανγκ, αφιερώστε τουλάχιστον 20 λεπτά. Το ποτήρι που σπάσατε το πετάτε ύστερα προσεκτικά μαζί με την πετσέτα, για να μην κοπείτε. Το κολάζ το τοποθετείτε κάπου όπου μπορείτε να το βλέπετε συχνά και να έρχεστε σε επαφή με την έμπνευση που περιέχει, για νέους στόχους και καινούργιες ιδέες!

Καλή σας επιτυχία και καλή Πρωτοχρονιά!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest