Νιώθω απροστάτευτη από αρνητικές επιρροές – τι να κάνω;

Η μαγεία βρίσκεται μέσα μας και κυριολεκτικά δίπλα μας. Ακόμη και μες την κουζίνα μας. Πως; Είναι απλό. Στη κουζίνα μας βρίσκονται όλα τα υλικά που μπορούμε με αυτά να φτιάξουμε μαγικά φίλτρα.

Μπαχαρικά και βότανα μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στη καθημερινή μαγεία.  Θα ανακαλύψουμε τη μαγική τους υπόσταση και πως αυτή μπορεί να φέρει θετική επιρροή στη ζωή μας.

Ακόμη και τα ορυκτά που κατέχουν ένα υψηλό ποσοστό ενέργειας μπορούν να επηρεάσουν δυναμικά με τις ιδιότητες που έχουν .

Η μαγεία είναι ένας τρόπος να επηρεάσεις γεγονότα και καταστάσεις πλάθοντας καλύτερες συνθήκες ζωής. Σε αυτό είναι πάντα σημαντικό να σκεφτόμαστε το ανώτερο καλό όλων και πάντα να ξέρουμε ότι στοχεύουμε μόνο στο φως και τη θετική ενέργεια.

 

Αρχικά, ας εξετάσουμε ένα εξαιρετικό ορυκτό που μας βοηθάει, τη Μαύρη Τουρμαλίνη.

Τι κάνει η μαύρη τουρμαλίνη

Είναι ένα ορυκτό σοφίας, γείωσης και πνευματικής διείσδυσης. Μας απελευθερώνει από ανώφελους θυμούς και γενικές συναισθηματικές εντάσεις που  σπαταλούν την ενέργειά μας.

Παρά το μαύρο χρώμα του, κρύβει μέσα του ένα εκτυφλωτικό λευκό φως. Η προστατευτική του δύναμη μας περιβάλλει σαν ένας φωτεινός μανδύας που δεν αφήνει το σκοτάδι να διεισδύσει από κανένα επίπεδο.

Διασπά τις δικές μας εκπομπές αρνητικής ενέργειας, πριν προλάβουν να επιτεθούν στην αύρα μας και μας προστατεύει από τις εξωτερικές ψυχικές επιθέσεις και κατάρες.

Μπορεί να αισθανόμαστε ένα μόνιμο βάρος και οι καταστάσεις στη ζωή μας, χωρίς κατανοητό λόγο, να μην προχωράνε, αφήνοντας μας ένα αίσθημα κούρασης και ανικανοποίητου. Αυτό συμβαίνεί διότι οι αρνητικές σκεπτομορφές των άλλων μπορεί να ασκούν τόσο δυνατές επιρροές που να μην μας επιτρέπουν να απελευθερωθούμε.

Μας βοηθάει να προσανατολιστούμε στη ζωή, να διατηρήσουμε τα πιστεύω μας και να αγωνιστούμε για αυτά.

Η μαύρη τουρμαλίνη είναι ένα ισχυρό καθαριστικό ορυκτό.

 

Αν αισθάνεστε ότι περνάτε μία περίοδο που δέχεστε εισβολές, φροντίστε να προμηθευτείτε μία μαύρη τουρμαλίνη. Το βασικό για κάθε ορυκτό πριν το φορέσετε είναι να το καθαρίσετε ενεργειακά. Τοποθετήστε τη για 1 έως 24 ώρες σε χοντρό αλάτι, ξεβγάλτε τη με άφθονο νερό, βγάλτε τη στο μπαλκόνι για να απορροφήσει τη ζωτική ενέργεια του ηλίου για λίγες ώρες και στη συνέχεια κρατήστε τη στο χέρι σας, νιώθοντας την ενέργειά της και λέγοντας της ότι ζητάτε τη βοήθειά της ώστε να σας προστατεύει από οποιαδήποτε μορφής εξωτερικής αρνητικής επιρροής. Από εδώ και πέρα μπορείτε να το φοράτε πάνω σας.

 

Επειδή το σπίτι μας είναι εξίσου σημαντικό όπως το σώμα μας, χρειάζεται και αυτό να καθαριστεί από αρνητικές ενέργειες. Για να γίνει αυτό το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι ότι το σπίτι σε φυσικό επίπεδο να είναι καθαρό και τακτοποιημένο.

Θα σας δώσω μία συνταγή με βότανα και μπαχαρικά που κάνουν εξαιρετική δουλειά πάνω σε αυτό το τομέα. Το πρώτο είναι το γνωστό μας φασκόμηλο. Ένα βότανο που εδώ και αιώνες το συναντάμε σε διάφορες συνταγές εξαγνισμού όπως και σε διάφορες κουλτούρες. Έξοχος καθαριστής του χώρου και της αύρας, απελευθερώνει συναισθηματικές εντάσεις που έχουν προσκολληθεί στο χώρο και συνεχίζουν να τον επηρεάζουν  εκπέμποντας αρνητικές δονήσεις που έχει καταγεγραμμένες.

Λευκό σινάπι: καίει αρνητικές οντότητες, εξαγνίζει ολιστικά το χώρο μας από οποιαδήποτε μορφής αρνητικής επιρροής ή ακόμη και οντότητας.

Γαρύφαλλο: εξαγνίζει ολιστικά, και στέλνει μακριά από το χώρο σας την οποιαδήποτε αρνητική επιρροή και οντότητα.

Μαύρο πιπέρι: είναι εξαιρετικός εξαγνιστής του χώρου και λυτρωτής από τις αρνητικές επιρροές που μπορεί να προέρχονται από κουτσομπολιά και αρνητικές εκπορεύσεις των άλλων.

 

Όλα αυτά τοποθετήστε τα σε ένα γουδί, χτυπήστε τα ώσπου να γίνουν σκόνη, μελετώντας ποιος είναι ο λόγος που τα δημιουργείτε. Στη συνέχεια μπορείτε να τοποθετήσετε λίγο από αυτό σε ένα αναμμένο καρβουνάκι και να θυμιατίσετε με αυτό πολύ καλά το σπίτι σας χωρίς να ξεχάσετε τις γωνίες, τις εσοχές, τις ντουλάπες, τους καθρέπτες, τη πίσω πλευρά της κάθε πόρτας.

 

Τέλος ένα εξαγνιστικό μπάνιο που μπορείτε να κάνετε μία φορά το μήνα και που σας κρατάει ενεργειακά υγιείς και προστατευμένους.

Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό στη θερμοκρασία που εσείς αισθάνεστε άνετα. Και τώρα μπορείτε να προσθέσετε: τρεις κούπες χοντρό αλάτι, το οποίο καθαρίζει ενεργειακά την αρνητικότητα, 3 κουταλιές της σούπας μαύρο αλάτι Χαβάης, τρεις κουταλιές της σούπας άλατα Epson. Βάλτε σε ένα φλιτζάνι του τσαγιού, γάλα και προσθέστε 6 σταγόνες βιολογικό αιθέριο έλαιο φασκόμηλο, 3 σταγόνες βιολογικό αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο και 4 σταγόνες βιολογικό αιθέριο έλαιο άρκευθο. Μία φορά το μήνα αυτό το μπάνιο θα σας βοηθήσει να αποκολλούνται από πάνω σας οι αρνητικές ενέργειες, οι οποίες σας επηρεάζουν προκαλώντας ένταση, δυσφορία, θλίψη και άλλα δυσάρεστα συναισθήματα.

Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο:  ένα αιθέριο έλαιο που καθαρίζει και απελευθερώνει τη μπλοκαρισμένη ενέργεια από το σώμα γιατί όλοι ξέρουμε ότι βοηθάει στους μυϊκούς πόνους αλλά και τα ενεργειακά μας σώματα που τα μπλοκαρίσματα φέρνουν ένα άλλο είδος πόνου. Καλεί τη θεραπεία από τα αγγελικά πεδία και φέρνει σε ισορροπία τα στοιχεία μέσα μας.

Αιθέριο έλαιο Άρκευθος: ένα αιθέριο έλαιο που προστατεύει, καθαρίζει τις οποιεσδήποτε μορφής αρνητικές επιρροές που μπλοκάρουν το προσωπικό μονοπάτι της ζωής μας. Εξαγνίζει νοητικά το νου και τις αρνητικές σκέψεις δίνοντας έτσι χώρο να μπει περισσότερη θετικότητα στη ζωή μας.

Αιθέριο έλαιο Φασκόμηλο: όπως και το βότανο εξαγνίζει και απελευθερώνει τις αρνητικές ενέργειες από το αυρικό πεδίο, γεμίζοντάς μας με χαλάρωση και αγάπη εαυτού.

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu