Λουτρό έλξης

Η γέμιση του φεγγαριού είναι μια υπέροχη στιγμή για να γεμίσετε το σώμα σας και την ενέργεια σας ευλογίες. Ένας εύκολος τρόπος είναι τα λατρεμένα λουτρά, ας το δούμε όμως πως αυτό γίνεται εφικτό στην πράξη.

Το πρώτο που χρειάζεται να παρασκευάσετε είναι το κατάλληλο ίαμα για αυτό που θέλετε να έλξετε. Ας δούμε πως γίνεται:

Γεμίστε ένα διάφανο, γυάλινο μπολ με νερό μέχρι τη μέση. Τοποθετείστε τα λουλούδια ή τα φύλλα των δέντρων, που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε στην επιφάνεια του νερού με αγάπη και προσοχή ούτως ώστε να μην βυθιστούν.

Αφήστε το στον ήλιο για περίπου τρεις (3) ώρες. Αποφύγετε μέρη όπου η σκιά πιθανόν να καλύψει το μπολ σας. Βγάλτε τα λουλούδια από το μπολ εάν μπορείτε το κάνετε με τη χρήση ενός φύλλου ή ενός κλαδιού, και όχι απευθείας με τα δάχτυλά σας. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή ώστε ότι πάρετε από την φύση κάντε το με τρυφερότητα και ευχαριστήστε την αμέσως μετά για αυτό που σας χάρισε, είναι σημαντικό τα υλικά που θα μαζέψετε να είναι φρέσκα και υγιή. Και το πιο σημαντικό όλων είναι να είστε σίγουροι ξεκινώντας το λουτρό έλξης, τι επιθυμείτε να έλξετε και πολύ – πολύ βέβαιοι ότι δεν βλάπτετε κανέναν και τίποτα με αυτήν την απόφασή σας.

Ας πάμε όμως στο επόμενο βήμα, για το μαγικό λουτρό έλξης που είναι το peeling. Προσθέστε σε ένα γυάλινο μπολ  ζάχαρη αν μπορείτε καστανή για να γλυκάνει τις ενέργειες, γάλα για να θρέψει το όραμά σας, μέλι για να έλξετε πιο κοντά σας αυτό που ποθείται και μισή κουταλίτσα σκόνη κανέλλας γιατί έλκει την επιτυχία σε οτιδήποτε ποθείτε. Προσθέστε έτσι τα υλικά ώστε να γίνει μία ομοιόμορφη πάστα  με την οποία θα τρίψετε στη συνέχεια το σώμα σας πολύ καλά και παντού! Όταν νοιώθετε ότι έχετε τελειώσει με το peeling ξεβγαλθείτε καλά γεμίστε την μπανιέρα σας με νερό στη θερμοκρασία που εσείς αισθάνεστε άνετα προσθέστε: ένα ποτήρι γάλα 2-3 κουταλιές μέλι, 2-3 κουταλιές αμυγδαλέλαιο και το ίαμα από τα λουλούδι, τα βότανα ή τα φύλλα των δέντρων που έχετε ήδη παρασκευάσει!

Μείνετε μέσα στο νερό νοιώθοντας την ευλογία της φύσης να σας κατακλύζει και τις ενέργειες των φυτών να έλκουν και να βοηθούν να γειωθεί αυτό που προσπαθείτε να καλέσετε ή αυτό ΄που επιθυμείτε.

Έχουμε μιλήσει ήδη για την ενεργειακή δράση κάποιων βοτάνων και λουλουδιών, ας προσθέσουμε μερικές ακόμη πληροφορίες για φύλλα δέντρων που μπορείτε να βρείτε κάπου μέσα στην Αττική.

Πευκοβελόνες: έλκουν την καλή τύχη και την αφθονία όπως και τη γονιμότητα κα τη δημιουργία.

Μιμόζα: έλκει την αγάπη και μας ενθαρρύνει για να γίνουμε δημιουργοί των οραμάτων μας.

Πικροδάφνη: έλκει την αγάπη στη ζωή μας και μας απελευθερώνει από τη ντροπή ώστε να κάνουμε τα βήματα που επιθυμούμε

Συκιά: σας βοηθά να δείτε το μελλοντικό σας όραμα πιο καθαρά ενθαρρύνει τη δημιουργία και έλκει την αγάπη.

Φοίνικας: έλκει την αφθονία μας φέρνει την καλή τύχη και μας κάνει παράδειγμα δημιουργίας!

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu