Καθαρισμός από τα αρνητικά συναισθήματα

Υπάρχουν διαστήματα όπου μπορεί να αισθάνεστε πως έχετε μαζέψει πολλές ενέργειες μέσα σας και πως η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε από αυτά, είναι μεγάλη.

Μην αφήνετε αυτή την ενέργεια αδούλευτη. Η εσωτερική πίεση, με κάποιο τρόπο, θα σας επηρεάσει εν τέλει.

Δοκιμάστε αυτή την άσκηση σε αυτές τις περιόδους – είναι απλή και μπορείτε να την εφαρμόσετε εύκολα στον προσωπικό σας χώρο. Συνδυάζει το στοιχείο της Φωτιάς, με τις υπέροχες ενέργειες του εξαγνισμού και της μετατροπής που κατέχει, με μία σύνθεση χρωμάτων, που είναι γνωστό πόσο έντονα μπορούν να δουλέψουν στο υποσυνείδητό μας:

Κόψτε χαρτί σε λωρίδες των 2 εκατοστών πλάτος και μήκος γύρω στα 10 με 15 – σε διάφορα χρώματα. Ανάλογα με την επιρροή που αισθάνεστε από το κάθε χρώμα, σημειώστε επάνω στην κάθε λωρίδα το στοιχείο από το οποίο θέλετε να απελευθερωθείτε. Χρησιμοποιήστε όσα χρώματα θέλετε και όση ποσότητα από αυτές τις λωρίδες χρειάζεστε, ώστε να νιώσετε ότι έχετε καταγράψει και το παραμικρό που μπορεί να σας επιβαρύνει. Όταν είστε έτοιμες, πάρτε ένα δισκάκι, βάλτε δίπλα του ένα κερί σε κίτρινο χρώμα και ανάψτε το.

Συγκεντρωθείτε στο Ηλιακό σας Πλέγμα και σε όλη την ένταση που συγκεντρώνεται σε αυτό. Άλλωστε αποτελεί το κέντρο της δύναμής σας. Όταν πλέον έχετε βιώσει το αίσθημα της έντασης, αρχίστε να καίτε τις λωρίδες από χαρτί, συγκεντρωμένες, νιώθοντας το αντίστοιχο συναίσθημα μέσα σας να μετατρέπεται σε Φως. Μέσα από την καύση και τη μεταμορφωτική ενέργεια της Φωτιάς, σιγά σιγά, ότι σας επιβαρύνει θα μεταμορφωθεί σε κίνηση, ροή, σε κάτι ίσως θετικό ακόμα.

Όταν τελειώσετε με όλες τις λωρίδες από χαρτί, συγκεντρωθείτε ξανά στο Κέντρο Ηλιακού Πλέγματος, νιώστε το απελευθερωμένο πλέον και οραματιστείτε σε αυτό έναν υπέρλαμπρο Ήλιο. Στη συνέχεια, ακουμπήστε επάνω του ένα κομμάτι από Κιτρίνη και αισθανθείτε την πλούσια, εξισορροποιητική του ενέργεια να απλώνεται σε όλο το Κέντρο και να το θεραπεύει βαθιά.

Τελειώνοντας τη διαδικασία, πάρτε το χρόνο σας και επιστρέψτε στο παρόν, ελαφρύτερες από τις βαριές ενέργειες και τον τρόπο που μπορούσαν να επηρεάσουν την έκφραση και τη διάθεσή σας. Το κερί, καλό θα ήταν να το αφήσετε να καύσει μέχρι τέλους.

  • Shakila

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest