Η μαγεία της καθημερινότητας

Yπάρχουν πολλών ειδών μαγείες. Αυτή όμως που μοιράζομαι εγώ μαζί σας, χρησιμοποιεί τους συμβολισμούς, την πρόθεσή σας, και τη δύναμη των στοιχείων της φύσης, όπως τα βότανα, τα λουλούδια και τα ορυκτά, με σκοπό να φέρουν θετικότητα στη ζωή σας.

Το υπέροχο είναι ότι δεν μένουμε πλέον θεατές στη ζωή μας, όπου ανάλογα το ψυχολογικό προφίλ, το κάρμα ή ακόμα και τις επιρροές που μπορεί να υπάρχουν από το γενεαλογικό δέντρο μπορούν να δημιουργήσουν μπλοκάρισμα έως και την πλήρη παύση της θετικής ενέργειας στη ζωή.
Εδώ χρειάζεται να συνδεθούμε με τα αρχέτυπα. Χρειάζεται ένα μικρό ποσοστό επανάστασης, για να πει όχι στην τάση για αδράνεια που έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια.

Η πρώτη και πιο βασική επανάσταση που μπορείτε να κάνετε είναι του «με αγαπώ». Ναι, πολύ απλά, ξεκινήστε από εκεί. Αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας, δεν θα πιστέψετε ότι εν τέλει αξίζει να κάνετε κάποια θετική αλλαγή για εσάς και έτσι πολύ σύντομα θα σαμποτάρετε την οποιαδήποτε αλλαγή.

Το επόμενο αρχέτυπο είναι η απόφαση του μάγου, για τον οποίον τα πάντα τριγύρω του είναι τα υλικά του. Δεν έχει σημασία εάν φτιάχνετε το ψωμί σας ή διαλογίζεστε: το κάθε τι είναι υλικό που μπορεί να συνεισφέρει στην αλλαγή.

Προσπαθήστε να βλέπετε την ομορφιά στα υλικά σας και να συνδέεστε ενεργειακά μαζί τους, έτσι ότι παρασκευάζεται θα έχει άλλη ποιότητα ενέργειας.

Όταν μαγειρεύετε, φροντίστε να περιστρέφετε τη σπάτουλα δεξιόστροφα, ούτως ώστε θετική ενέργεια να μεταδίδεται στο φαγητό σας και πείτε λέξεις ή ακόμη και προτάσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο όπως αγάπη, υγεία, αρμονία ή «η αγάπη που μεταδίδει αυτό το φαγητό με τρέφει όχι μόνο σωματικά αλλά και ενεργειακά σε όλα μου τα επίπεδα».

Στα μπαχαρικά σας προσθέτετε ενεργοποιημένα ορυκτά, έτσι ώστε να τα ενδυναμώσετε, ένα παράδειγμα είναι στη σκόνη με το τζίντζερ σας, που είναι καλό να προσθέτετε έστω και λίγο σε όλα σας τα φαγητά γιατί τονώνει το γιανγκ αρμονικά. Ένα ορυκτό που θα του πήγαινε είναι η γρανάδα, γιατί και αυτή τρέφει με εξαιρετικό τρόπο τη ζωτική ενέργεια.

Πιάστε το μπουκάλι με το νερό σας και τραγουδήστε του – το τραγούδι και η φωνοποίηση των ιερών madra έλκει πολύ πιο εύκολα τη θετική ενέργεια – ή ακόμη γράψτε σε χαρτάκι και κολλήστε πάνω του λέξεις που εκπέμπουν θετικότητα.  Έτσι, το νερό σας θα μεταμορφωθεί σε ευλογημένο ύδωρ.

Μέσα από αυτά τα παραδείγματα, που είναι τόσο απλά και εύκολα, μπορείτε να έλξετε μεγάλα ποσοστά θετικής ενέργειας, γιατί πρώτα από όλα εσείς συνειδητά επιλέγετε την θετική στάση ζωής και όταν αυτή γίνει η επιλογή σας, πιστέψτε ότι το σύμπαν θα σας αφουγκραστεί!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu