Γείωση μίας θεότητας στο ναό

Είναι εξαιρετικά σημαντικό τα αγάλματα στο ναό σας να έχουν περάσει από την εξής τελετή, ώστε να μπορέσουν να γίνουν ένας μικρός ιερός χώρος μέσα στο πλαίσιο του ναού σας, αφιερωμένος συγκεκριμένα στη θεότητα που αντιπροσωπεύει.

Καθαρίστε πολύ καλά ενεργειακά, με θυμίαμα εξαγνισμού, το άγαλμά σας. Πλύνετε το σώμα του με έκχυμα βοτάνων, κατάλληλα προς τις ποιότητες που αυτή η θεότητα αντιπροσωπεύει. Περάστε τα αυτιά, τα μάτια, το στόμα και τη μύτη του αγάλματος απαλά με ένα βαμβάκι, το οποίο είναι ποτισμένο με αιθέρια έλαια από κέδρο, τριαντάβυλλο και βετιβέρ.

Ανάψτε γύρω από το αγαλματίδιο όσαο περισσότεραο λευκά κεριά μπορείτε, όπως και το κατάλληλο θυμίαμα, στο οποίο αρέσκεται η θεότητα που αντιπροσωπεύει. Καθίστε απέναντι από το άγαλμα και φανταστείτε το πνεύμα της θεότητας να γειώνεται σε αυτό. Οραματιστείτε τα μάτια να ανοίγουν, τα ρουθούνια να πάλλονται με εισπνοή, το στόμα να κινείται και τα αυτιά σε εγρήγορση. Δώστε, μέσα από τις αισθήσεις σας, ζωή και κίνηση σε αυτό το άγαλμα. Τώρα, πείτε τα εξής:

«Καλώ το Πνεύμα σου εδώ να γειωθεί,

Τη φλόγα της ζωής σου να μπει σε αυτή τη μορφή.

Άνοιξε τα μάτια και πάρε μία πνοή.

Πρόσφερε τα δώρα σου, κι εγώ θα σε τιμώ σε ανταλλαγή.»

Φροντίστε νακάνετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα προσφορά σε αυτό το άγαλμα και να συνδέεστε μαζί του όσο πιο συχνά μπορείτε.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Close Menu