Άσκηση Τάντρα για ενεργοποίηση και θρέψη της μήτρας

Ενεργοποιείστε έναν κρύσταλλο Χαλαζία με αιχμή για αρκετή ώρα πάνω από τη φλόγα ενός κεριού αναμμένου, ώσπου να ζεσταθεί. Ο Χαλαζίας, ως ορυκτό,  λατρεύει το στοιχείο της Φωτιάς.

Καθίστε στο πάτωμα με τις φτέρνες να ακουμπούν το πάτωμα και τα πόδια λυγισμένα και ανοιγμένα όσο το δυνατόν πιο πολύ. Εναλλακτικά μπορείτε να καθίσετε σε στάση μισού λωτού, με το δεξί πόδι λυγισμένο μέσα, ώστε η φτέρνα να ακουμπά στα γεννητικά όργανα και το αριστερό πόδι τοποθετημένο μπροστά του. Μπροστά από τη γεννητική περιοχή, τοποθετείτε το Χαλαζία με τη μύτη στραμμένη προς το κορμί σας. Αν θέλετε, μπορείτε να τοποθετήσετε μπροστά από την αιχμή του ορυκτά για θρέψη, όπως π.χ. κόκκινο Χαλαζία, Καρνεόλη ή Σμαράγδι.

Εισπνεύστε. Στην εισπνοή σας, ο κόκκυγας πρέπει να κάνει μία ανεπαίσθητη κίνηση προς τα μέσα και εμπρός. Παράλληλα, συσφίγγετε το περίνεο, ενεργοποιώντας έτσι το Ενεργειακό Κέντρο της Βάσης και του Ιερού. Στην εκπνοή σας, ελευθερώστε τον κόκκυγα και το περίνεο, απελευθερώνοντας.

Αυτή η τεχνική μπορεί να ανεβάσει την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας, να αυξήσει τη λίμπιντο και να αφυπνίσει τις αισθήσεις σας σε μεγάλο βαθμό.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu