Ο Μαγικός Αρωματολύχνος

Δια μέσου της οσφρήσης μπορούμε να επηρεάσουμε ανθρώπους και κατάστασεις. Αυτό συμβαίνει γιατί οι πληροφορίες αιχμαλωτίζονται από τους νευρικούς αισθητήρες και πάνε κατευθείαν στον εγκέφαλο ο οποίος βάση των εμπειριών που έχει τις τακτοποιεί.

Οι εμπειρίες σε έναν άνθρωπο είναι εξαιρετικά δυνατή επιρροή στις επιλογές και αποφάσεις που θα πάρει, ειδικά όταν βρίσκεται κάτω από την επιρροή συνδετικής εμπειρίας που μπορεί να βιώνει δια μέσω της αναπνοής.

Τα ερεθιστικά κύματα που θα έρθουν, άμεσα θα παράγουν συναισθήματα που συνειδητά δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε και να διαχειριστούμε, γιατί απλά έρχονται από το αρχέγονο κομμάτι μας, το ένστικτο.

Ας δούμε ένα παράδειγμα για να γίνουν όλα αυτά πιο κατανοητά. Ένας συνδυασμός από αιθέρια έλαια πεύκου, πορτοκαλιού και μανταρινιού σε μια συγκέντρωση για δουλειά που θέλετε όμως να υπάρχει μια φιλική και κεφάτη διάθεση θα σας το προσφέρει γιατί θα δίνει την αίσθηση της εξοχής και ενός ψυχικού ανοίγματος ταυτόχρονα.

Σε ένα ποιο βαθύ επίπεδο το πεύκο έχει να κάνει με την οικονομική ευημερία, το μανταρίνι με την χαρά και την απελευθέρωση και τέλος το πορτοκάλι τονώνει το ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματος και μας κάνει να αισθανόμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πιο ανοιχτούς στην επικοινωνία.

Ήδη αυτό το παράδειγμα σας βοήθησε αρκετά να καταλάβετε πως μπορείτε να επηρεάσετε μια κατάσταση με έναν «απλό και ταπεινό» αρωματολύχνο.

Ας δούμε τώρα κάτι ακόμη ποιο αλχημιστικό. Αν στο αρωματολύχνο προσθέσουμε ίαμα ορυκτών τι αποτέλεσμα θα είχαμε; Πάμε πάλι στο παράδειγμα, αν είχατε πρόσθεσει ίαμα από αχάτη των δέντρων και κιτρίνη θα έφερνε οικονομική αφθονία που θα την έκανε να ρίζωσει στην Ζωή σας και μαζί με τον κίτρινη καλή διάθεση και ευημερία.

Ενώ αν είχατε πρόσθεσει σμαράγδι και ρουμπίνι θα μπορούσατε να είχατε προκαλέσει οικονομικά οφέλη και διάθεση για νέα ξεκινήματα. (προσοχή στο ρουμπίνι αν υπάρχει τάση ανταγωνισμού στην παρέα αντικαταστήστε το με κιτρίνη)

Μερικές ακόμα συνταγές για τον αρωματολύχνο που θα σας φανούν χρήσιμες να κάνετε πιο όμορφη, πιο πρακτική και πιο μαγική την καθημερινότητα σας.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu