Θυμίαμα αγάπης

Μερικά αποξηραμένα μπουμπούκια τριανταφυλλου

1 πρέζα αποξηραμένο ιβίσκο

1 πρέζα κρόκο

1 πρέζα άνθη γιασεμί

½  κουτ. Γλυκού σκόνη τζίντζερ

½ κουτ. Σκόνη κανέλας

2-3 πρέζες σανδαλόξυλο

2 κουτα. Σούπας λιβάνι τριαντάφυλλο

Τα αλέθετε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πούδρα. Λιβανίστε με το ενεργειακ΄οθυμίαμα το χώορ σας, έχοντας το νου σας τι είδους αγάπη θέλετε να έλξετε στη ζωή σας, τι έχετε ανάγκη.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε από μέσα σας “Καλώ την αγάπη σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις μου”.

Τελειώνοντας τη διαδικα΄σια μπορείτε να ανάψετε ροζ κεριά στο σπίτι, να στολίσετε με λουλούδια και να βάλετε μουσική που ανοίγει την καρδιά σας.

Αν θέλετε να εξελίξξετε την τεχνική σε μια μάνταλα αγάπης βρείτε τη φωτό ενός ζευγαριού ου σας εμπνέει, τοποθετείστε επάνω δύο καρδιές ροζ χαλαζία με το πρόγραμμα να καλέσουν το σύντροφο της ζωής σας. Αν έχετε ήδη σύντροφο και θέλετε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας, κάντε ακριβώς την ίδια τεχνική με μια δική σας φωτογραφία σε μια ευτυχισμένη στιγμή σας. Ένας πολύ καλός διαλογισμός που μπορείτε να κάνετε μετά το θυμίαμα της αγάπης είναι ο παρακάτω.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Καθίστε χαλαρά κα ιοραματιστείτε αυτό που θέλετε να έλξετε. Νιώστε όσο πιο βαθιά μπορείτε το αίσθημα της αγάπης και αφήστε τον εαυτό σας να ξεχυλήσει από αυτήν, τόσο που να γεμίσει το σπίτι σας, τη γειτονιά, την πόλη και όταν νιώσετε ότι είστε ανοικτοί ενεργειακά, νιώστε ότι καλείτε το σύντροφο σας όπου και να βρίσκεται.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest