Ενεργειακό λάδι για ισορροπία

Ο κόσμος των αιθερίων ελαίων μας προσφέρει πλούσια περιθώριο επιλογών, για εκπληκτικούς συνδυασμούς με διαφορετικές επιδράσεις στο σύστημά μας. Μία εξαιρετική συνταγή για χαλάρωση της νοητικής έντασης και εξισορρόπησης του συστήματός μας, ύστερα από τη δυσκολία της κάθε ημέρας, μπορεί να παρασκευασθεί από τρία βασικά αιθέρια έλαια, με πλούσιο αλλά διακριτικό άρωμα, που προσφέρει αίσθηση ηρεμίας και ανανέωσης.

Αιθέριο έλαιο ΣΑΝΔΑΛΟΞΥΛΟ: Ένα ιδιαίτερα ιερό αιθέριο έλαιο με μεγάλη ιστορία σε τελετουργίες πολλών παραδόσεων. Κατά τον διαλογισμό τονώνει τα ενεργειακά κέντρα, ενώ ηρεμεί την ανησυχία και την υπερένταση και αυτό γιατί μας βοηθάει να εστιαστούμε στο κέντρο μας εντελώς φυσικά. Το σανδαλόξυλο λειτουργεί ως σύνδεσμος της ένωσης μεταξύ σώματος, πνεύματος και νου. Βοηθάει σε περιπτώσεις κατάθλιψης. Τονώνει τη γονιμότητα και τη σεξουαλικότητα.

Αιθέριο έλαιο ΝΕΡΟΛΙ: Έχει ισχυρή ψυχολογική επίδραση. Μας γεμίζει χαρά, ενώ ξυπνά μέσα μας ένα γλυκό αισθησιασμό. Μας τονώνει μετά από απογοήτευση, σοκ και σε περιόδους κατάθλιψης, ανησυχίας, θλίψης και φόβων. Συμβολίζει την αγνότητα και μας βοηθάει να συνδεθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας.

Επειδή δρα σε διπλό επίπεδο (πνευματικό και υλικό), το νερολί μας βοηθά να αποκαταστήσουμε την επαφή μεταξύ σώματος και πνεύματος. Βοηθά τα τραύματα της ψυχής που έχουν γίνει σωματοποιημένος πόνος να ελευθερωθούν σταδιακά.

Αιθέριο έλαιο ΛΕΒΑΝΤΑ: Καλμάρει την ταραγμένη νοητική και συναισθηματική ενέργεια. Είναι έλαιο με ιδιαίτερα ηρεμιστικές ιδιότητες. Καλμάρει τα νεύρα και βοηθάει στις αϋπνίες, στην κατάθλιψη και στο άγχος. Ενισχύει το κέντρο καρδιάς που είναι η Ινδουιστική προσέγγιση αλλά ηρεμεί και το ταραγμένο Τσι της καρδιάς που αν αυτό βρεθεί σε ανισορροπία το Σεν που είναι η πιο εκλεπτυσμένη μας όψη καταρρέει. Ξεμπλοκάρει το Τσι του συκωτιού επιτρέποντας την ενέργεια του ξύλου να ρέει αβίαστα.

Ο συνδυασμός αυτών μπορεί να παράγει ένα ενεργειακό λάδι που θα φέρει την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πόσο σημαντική για την υγεία σας σε οποιοδήποτε επίπεδο είναι η αρμονία.

Σε 50ml αμυγδαλέλαιο προσθέστε 6 σταγόνες σανδαλόξυλο, 7 σταγόνες λεβάντα και 5 σταγόνες νερολί. Ένας συνδυασμός για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία του σώματος, της ψυχής και του νου σας.

 

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest