Οραματισμός ενδυνάμωσης της αύρας

Ξεκινήστε δίνοντας λίγα λεπτά στο σώμα σας να χαλαρώσει. Βοηθήστε αυτή τη διαδικασία, παρατηρώντας την αναπνοή σας. Στη συνέχεια, εστιαστείτε στην αύρα σας: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δει ή να νιώσει. Έχει ρωγμές; Μαύρες κηλίδες; Τρύπες; Για ότι δείτε, καλέστε Φως από το Αστέρι της Ψυχής σας, που βρίσκεται λίγα χιλιοστά πάνω από το Κέντρο Κεφαλής και, με την ενέργειά του, θεραπεύστε την περιοχή εντελώς.

Οραματιστείτε τις ακτίνες του Αστεριού να καθαρίζουν και να υφαίνουν την κάθε περιοχή. Όταν πλέον η αύρα σας είναι υγιής, ρίξτε περισσότερο  Φως στο αυρικό σας πεδίο, ώστε να δυναμώσει και να επεκταθεί. Κατόπιν, δείτε φωτεινά νήματα να βγαίνουν από το Αστέρι της Ψυχής και να διατρέχουν σε κάθετες και κοντινές γραμμές, περιμετρικά, την αύρα σας, δυναμώνοντάς την, ενώ ταυτόχρονα τη συγκροτούν και τη συγκρατούν. Όταν πια η αύρα σας είναι περιτυλιγμένη από αυτά τα χρυσά νήματα, δείτε την ξανά να μικραίνει και να παίρνει το οβάλ σχήμα της, λίγα χιλιοστά πάνω από το αυρικό σας σώμα. Μπορείτε τώρα να πείτε την προσευχή της ενδυνάμωσης:

«Το σύμπαν είναι μία τέλεια δημιουργία και εγώ είμαι μία σπίθα αυτής. Επικαλούμαι αυτή την απεριόριστη δύναμη του σύμπαντος για να ενδυναμώσει τα όρια της αύρας μου και να την κρατήσει δυνατή και υγιή.

Η πυκνότητα και η φωτεινότητα της αύρας μου δεν επιτρέπει σε καμία ανεπιθύμητη ενέργεια να εισβάλλει, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ανοιχτή στη ροή της συμπαντικής ενέργειας, σε θεραπευτικές επιρροές, όπως και θεραπευτική ενέργεια. Είμαι απόλυτα ασφαλής μέσα σε αυτά τα όρια και τίποτα δεν μπορεί να με βάλλει / βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο από οποιοδήποτε επίπεδο και διάσταση. Είμαι απόλυτα προστατευμένη / ος από τη δύναμη της θεάς και του θεού και έτσι είναι.»

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu