Οραματισμός αποφόρτισης και ενδυνάμωσης

Οραματιστείτε λίγα χιλιοστά, πάνω από το κεφάλι σας, εκεί που εδρεύει το όγδοο κέντρο, μία σφαίρα με έντονο λευκό Φως. Συνεχίστε τον οραματισμό σας, βλέποντας το Φως να χύνεται από αυτήν τη φωτεινή σφαίρα μέσα στο Κέντρο Κεφαλής και, από εκεί, ως ρευστό Φως, να γεμίζει σταδιακά, από επάνω προς τα κάτω, όλα τα Ενεργειακά σας Κέντρα. Στη συνέχεια, το σώμα και την αύρα. Καθώς πλημμυρίζει το χώρο μέσα στο σώμα, όπως και το αυρικό σας πεδίο, οραματιστείτε να παρασέρνει όλη την αρνητικότητα προς τα πέλματά σας, όπου, από εκεί, η Μητέρα Γη την απορροφά, για να τη μετατρέψει στο Φως μέσα στον πυρήνα της. Όταν νιώσετε πως το σώμα σας και η ενέργειά σας απελευθερώθηκαν από την άπλετη εισροή Φωτός, μπορείτε να πείτε μία προσευχή ή ένα mantra της αρεσκείας σας και να οραματιστείτε τον εαυτό σας φωτεινό και λαμπερό, σε περίπτωση που θέλετε να σταματήσετε την τεχνική σε αυτό το σημείο. Αν όμως θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω μέσα σε αυτόν το θεραπευτικό οραματισμό, πάμε ένα βήμα πίσω, πριν τα mantra ή την προσευχή, στο σημείο όπου νιώθετε πως η φωτεινή σφαίρα σας έχει γεμίσει και σας έχει καθαρίσει πλήρως.

Βλέπετε την πρώτη σφαίρα να αποχωρεί και να έρχεται στο πεδίο σας μία άλλη σφαίρα ενέργειας, πολύχρωμη, με έντονη κίνηση των χρωμάτων μέσα της. Οραματιστείτε πως κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει μία ποιότητα, που είτε θέλετε να καλέσετε στην ενέργειά σας, γιατί νιώθετε πως σας λείπει, είτε θέλετε να την ενδυναμώσετε περισσότερο. Δείτε αυτήν την ποιότητα να εισχωρεί στα σώματά σας με τον ίδιο τρόπο, ως ρευστό Φως και να σας γεμίζει ολοκληρωτικά με το χρώμα της και, στη συνέχεια, με τη δόνηση της ποιότητας που αντιπροσωπεύει.

Συνεχίστε έτσι με όσες θετικές ποιότητες επιθυμείτε. Όταν τελειώσετε, πάρτε λίγο χρόνο και βιώστε τις ενεργειακές αλλαγές που έχουν γίνει μέσα σας. Πείτε μία προσευχή ή ένα mantra ενδυνάμωσης και επιστρέψτε χαλαρά.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu