Διαλογισμός με την πράσινη Τάρα

Συνδέσου με την ενέργεια της Θεάς Τάρα, με την πρόθεση να θεραπεύει όλη τη γυναικεία σου Φύση.

Ξεκίνησε τον οραματισμό σου, καλώντας τη Θεά. Δες τη να σηκώνει προς εσένα τις παλάμες Της και φωτεινές, θεραπευτικές ακτίνες να ξεχύνονται από αυτές. Ζήτησέ της πρώτα να θεραπεύσει το φυσικό σου σώμα και ότι προβλήματα έχει από τραύματα, που ξεκινούν από τον πόνο του θηλυκού.

Οραματίσου τη μήτρα σου να λούζεται στο Φως.

Στη συνέχεια, αυτό το Φως, δες το να απλώνεται σε όλο σου το σώμα, ως τα κύτταρά σου, ακόμα και τη μνήμη που αυτά φέρουν.

Έπειτα, οραματίσου το γενεαλογικό σου δέντρο και δες το Φως να εμποτίζει τον κορμό, τα κλαριά, τις ρίζες, τους καρπούς, τα λουλούδια και τα φύλλα του. Νιώσε ότι θεραπεύεται μέσα από το γλυκό Φως της Τάρα.

Οραματίσου τώρα το συναισθηματικό σου σώμα. Δες την Πράσινη Τάρα να ρίχνει το Φως της στις πληγές σου, είτε παλιές, είτε πιο φρέσκες και δες τις να επουλώνονται. Οραματίσου το συναισθηματικό σου σώμα να ακτινοβολεί, πλήρως θεραπευμένο.

Προχώρησε στο νοητικό σου σώμα. Οραματίσου το και δες τις ρωγμές του, από τις λανθασμένες πεποιθήσεις και τα κοινωνικά εντυπώματα για το θηλυκό αρχέτυπο. Δες τη Θεά Τάρα να στέλνει τις θεραπευτικές της ακτίνες και να γιατρεύει αυτή την ενεργειακή μόλυνση.

Όταν τελειώσεις και με αυτό το επίπεδο, ευχαρίστησε τη Θεά για τη συμπόνοια που σου έδειξε και τη θεραπεία που προσέφερε στο κάθε σου επίπεδο, όπως και για την υγεία που σε βοήθησε να αποκτήσεις.

Καλό θα είναι, στη διάρκεια του διαλογισμού, να έχεις αναμμένο ένα θυμίαμα, να υπάρχουν κοντά σου ορυκτά όπως η Φεγγαρόπετρα – που σχετίζεται πολύ με τη θεραπεία του θηλυκού – ο ροζ Χαλαζίας – για να βοηθήσει στη θεραπεία του συναισθηματικού σώματος – ο Όνυχας – για να γειώσει τη θεραπεία – ο Αγγελίτης, για να βοηθήσει στη νοητική εξισορρόπηση.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest