Άσκηση σύνδεσης με το χώρο

Είναι σημαντικό να ζούμε σε ένα χώρο, ο οποίος πάλλεται σε υγιή δόνηση – αλλιώς, αργά ή γρήγορα, θα μολυνθεί από αρνητική ενέργεια, που θα επηρεάσει και εμάς.

Σίγουρα, η φυσική τακτοποίηση, αλλά και ο ενεργειακός εξαγνισμός του χώρου, πάιζουν σημαντικό ρόλο. Είναι όμως εξίσου σημαντικό να γνωρίζουμε και την ιδιοσυγκρασία του ίδιου του σπιτιού.

Ας δούμε μία άσκηση που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή την ενεργειακή αντίληψη:

Κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε μέσα στο χώρο σας, σε ένα σημείο όπου εσείς αισθάνεστε άνετα. Εσιαστείτε στο ενεργειακό σας σώμα. Μη ξεχωρίσετε αυρικά επίπεδα, αλλά δείτε το ως ένα ενιαίο, ενεργειακό σώμα. Νιώστε το να σας περιβάλλει, νιώστε την ενέργειά του τριγύρω σας. Αισθανθείτε το τώρα να φουσκώνει σιγά σιγα, να ξεκολλά από το φυσικό σας σώμα και να επεκτείνεται όλο και πιο πολύ, τόσο που σταδιακά να γεμίζει το δωμάτιο και, στη συνέχεια, όλο το σπίτι.

Τώρα, οραματιστείτε ότι μικρά, αισθητήρια κανάλια ενέργειας, ανοίγουν σε όλο το ενεργειακό σας σώμα. Μέσα από αυτά, αφεθείτε να νιώσετε τι γίνεται στο χώρο. Πώς τον βιώνετε; Παραμελημένο; Φροντισμένο; Τι ιδιοσυγκρασία έχει; Φιλόξενη; Αποτραβηγμένη; Του αρέσει να νοσηλεύει όσους έχει κοντά του; Ρωτήστε το επίσης το ίδιο: τι έχει ανάγκη; Όταν τελειώσετε αυτή τη διαδικασία, κλείστε όλα τα ενεργειακά κανάλια και επιστρέψτε σταδιακά το ενεργειακό σας σώμα κοντά στο φυσικό σας σώμα, στη φυσική του δηλαδή κατάσταση, γύρω στα 2 – 12 εκατοστά γύρω από το φυσικό σας σώμα.

Φροντίστε το χώρο σας, μέσα από τις πληροφορίες που έχετε πάρει, δίνοντάς του όλα όσα χρειάζεται, για να ισορροπήσει και, σύντομα, το σπίτι σας θα αποκτήσει καλύτερη ροή της ενέργειας.

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest