Πανσέληνος Μαρτίου στην Παρθένο – Η ιερή προσφορά

Η Πανσέληνος της δωδέκατης νύχτας του Μαρτίου στην Παρθενο μας φέρνει μπροστά στη θυσία και την προσφορά.

Εξάγωνα μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης, Δια και Κρόνου, μαρτυρούν δύο πραγματα: τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και μπροστά στην προσωπική μας εξέλιξη, η γη της επαγγελίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Οφείλουμε όμως να την κατακτησουμε, να φανούμε αντάξιοι της. Δεν πρόκειται να πείσουμε το Σύμπαν μέσα από ακραίες, έντονες εξάρσεις ενέργειας, δηλώσεις, ηρωισμους. Η εύνοια των πλανητών τωρα ζητά μια ευγένεια και μια διακριτική ενδοσκοπηση.

Τι προσφέρεις και τι θυσιάζεις από εσένα, ώστε να κατακτήσεις και να γειωσεις την ευτυχία σου; Είναι η ιδανική περίοδος για να δώσεις πίσω στο Σύμπαν όσα πλέον δε σε βοηθούν να προχωρήσεις. Μπορεί να χρειαστεί βέβαια να προσφέρεις και πράγματα που αγαπάς. Άρα οφείλεις να κατανοήσεις τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς να γειωσεις, το οποίο μπορεί να χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα και προσφορά από μεριάς σου, ώστε να ανθίσει.

Βίωσε το στόχο σου τώρα σαν ένα παιδί το οποίο πρέπει να φροντίσεις ώστε να μεγαλώσει. Μπορεί να διεκδικήσει όλη την προσοχή σου, η αφοσίωση σου όμως δεν πρόκειται να περάσει απαρατηρητη.

  • Chandra
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu