Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου – Εαρινή Αφύπνιση

Το γενικότερο κλίμα που επικρατεί το μήνα του Απριλίου, που εγκαινιάζει και τη νέα αστρολογική χρονιά, είναι αυτό του συναισθηματισμού και της επαφής με το εσωτερικό μας συναίσθημα. Οι Ηλιακές επιρροές είναι, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, σχετικές με την ορμητικότητα του Κριού για προσωπικές πρωτοβουλίες και τη δημιουργικότητα του Ταύρου για αρμονική παραγωγικότητα. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μας κάνει να νιώθουμε μόνιμα ενεργητικοί και νοητικά ανήσυχοι. Με την παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή για το πρώτο μισό του μήνα στους Ιχθείς, όμως, μία πολυ πιο ρευστή, συναισθηματική χροιά μπαίνει στο προσκήνιο και μας ωθεί να ρωτήσουμε τον εαυτό μας: τι πραγματικα επιθυμώ να δημιουργήσω;

Κριός: Για εσάς, η Ηλιακή επιρροή φωτίζει λαμπρά τις επιθυμίες και τις εσωτερικές σας παρορμήσεις. Είναι ο κατάλληλος καιρός για να αποφασίσετε τι είναι αυτό που σας λείπει από τη ζωή σας και να το διεκδικήσετε με πάθος. Προσοχή όμως στο εξής: η παρουσία δύο τόσο σημαντικών πλανητών στους Ιχθείς – Αφροδίτη και Ερμής, αγάπη και επικοινωνία – μπορεί να επηρεάζει την αντίληψή σας και να σας κάνει να επιστρέφετε στο παρελθόν, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε απωθημένους πόθους. Μετά το μέσον του μήνα, με την επιρροή του Ταύρου, ελάτε σε επαφή με αυτά που μπορούν να σας ωθήσουν μπροστά και να αλλάξουν τη ζωή σας με νέες προοπτικές, χωρίς επαφή με το παρελθόν. 

Ταύρος: Μία ιδιαίτερα δημιουργική, αλλά και ανήσυχη περίοδος για εσάς – ειδικά από το μέσον του μήνα και μετά, όμως, η προβολή και η αποδοχή που έχετε από το περιβάλλον θα σας αναπτερώσουν γενικώς. Καθόλη τη διάρκεια του μήνα, έντονη καθημερινότητα, μετακινήσεις, συνεννοήσεις και νοητική εργασία είναι στα φόρτε της και μπορεί να σας προσφέρει έσοδα. Φροντίστε να ανοίξετε τον κύκλο των επαφών σας και να δώσετε βάρος στην κοινωνική σας θέση, η οποία θα αρχίσει να ανεβαίνει. Ερωτικά, το παρελθόν μπορεί να σας προβληματίζει, ίσως με πολύ δελεαστικές προτάσεις, που όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε επανάληψη σφαλμάτων. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ερευνήσει τι πραγματικά χρειάζεται και βάλτε εσάς σε προτεραιότητα!

Δίδυμοι: Ο Άρης στο ζώδιό σας, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, σας κάνει ενεργητικούς, ακούραστους και πιο δυναμικούς από ποτέ! Προσοχή χρειάζεται σε πιθανές προστριβές – μην αφήνετε να παρασύρεστε σε παρεξηγήσεις και δώστε παραπάνω χρόνο στο να καταλάβετε τη θέση των γύρω σας πριν κρίνετε. Ο Κυβερνήτης σας στους Ιχθείς για το πρώτο μισό του μήνα, μπορεί να σας βοηθήσει να αφοσιωθείτε στην καριέρα σας, κάνοντας ανοίγματα μέσα από συνεργασίες. Στο δεύτερο μισό του Απριλίου, δώστε προτεραιότητα στη δικτύωση και την εξάπλωση του κοινωνικού σας κύκλου, ειδικά αν μπορείτε να το συνδυάσετε με επαφές από το εξωτερικό. 

Καρκίνος: Η θέση της Αφροδίτης και του Ερμή στους Ιχθείς για το πρώτο μισό του Απριλίου σας ευνοεί σημαντικά στο να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η επαφή με τους άλλους, αυτόν τον καιρό, θα βοηθήσει τον τρόπο σκέψης σας να εξελιχθεί και να σας οδηγήσει σε ωριμότητα και κατανόηση. Ως τις 20 του μηνός, όπου ο Ήλιος θα παραμείνει στον Κριό, αποφύγετε τις περιπτώσεις που οδηγούν σε συναισθηματικές εξάρσεις και σας εγκλωβίζουν σε διαφωνίες, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σας εξαντλήσει. Η Ποσειδώνια ενέργεια του μήνα θα ευνοήσει σχέδια που περιλαμβάνουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δημιουργία. 

Λέων: Μία σημαντικά ευνοϊκή περίοδος για εσάς, καθώς δημιουργική ενέργεια θα σας κατακλύζει από παντου! Από τις 20 και μετά, προσοχή στις εντάσεις και διαφωνίες απόψεων στον εργασιακό χώρο – θα σας οδηγήσουν σε περιττά νεύρα. Μην αφήσετε κανένα να μειώσει τη δημιουργική σας ορμή. Επαφές και διαπραγματεύσεις θα έχουν την τιμιτική τους. Θα βγείτε περισσότερο κερδισμένοι αν μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, χωρίς όμως μεγάλη ένταση στην έκφρασή τους. Ερωτικά, ένα εξαιρετικό πρώτο του μήνα σας οδηγεί σε πλήθος γνωριμιών και ευκαιριών για ανανέωση!

Παρθένος: Η παρουσία του Κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, μαζί με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, φέρνουν στο προσκήνιο τις προσωπικές σας σχέσεις, το σύντροφο και την ισορροπία σε αυτά. Πολλές πιθανότητες για ψευδαισθήσεις και “θολά νερά”, κάτι που από φύση σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Το κλειδί θα βρίσκεται στην επικοινωνία και την υπομονή. Αυτό που χρειάζεται περισσότερο από εσάς είναι ειλικρίνια και αυθεντικότητα απέναντι στον εαυτό σας, ώστε να περάσετε από αυτήν την περίοδο κερδισμένοι και όχι μπερδεμένοι. Επαγγελματικά, η δυναμικότητα στην υποστήριξη ιδεών και φιλοδοξιών θα σας οδηγήσει σε κύρος και αναγνώριση. 

Ζυγός: Ο Απρίλιος θα είναι για εσάς ένας μήνας που θα τονίσει πολύ το ερωτικό κομμάτι και τον τρόπο που σας επηρεάζει. Μία ξαφνική συνειδητοποίηση του πού βρίσκεστε και τι ζητάτε από τις σχέσεις σας, μπορεί να σας φέρει σε αμηχανία, όμως, αν το σκεφτείτε καλά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα. Βλέποντας ξεκάθαρα αυτό που χρειάζεστε, μπορείτε ανοιχτά να το διεκδικήσετε και να νιώσετε ασφαλείς σε μία πρωτόγνωρη σιγουριά πως γνωρίζετε τι ζητάτε. Μη διστάσετε να βγείτε μπροστά και να ζητήσετε. Η Αφροδίτη, Κυβερνήτης σας, ειδικά στο δεύτερο μισό του μήνα, πρόκειται να σας φέρει αναπάντεχα δώρα στον τομέα των γνωριμιών και του ρομαντικού ενδιαφέροντος. 

Σκορπιός: Ευνοϊκές θέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης στους φιλικούς Ιχθείς. Αρμονία και προσωπική ευχαρίστηση σας περιμένουν για τον Απρίλιο, με δυνατότητα να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τα αποτελέσματα των κόπων σας. Ο Άρης, από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνει στην επιφάνεια τα ένστικτά σας και σας κάνει διεκδικητικούς και ενεργητικούς, ώστε με ευκολία να επιτύχετε νέους στόχους. Προσοχή στην υπερβολική κόπωση και τις στιγμές όπου καλείστε να χαλαρώσετε – μπορεί το σύστημά σας να αρνηθεί την ξεκούραση, που όμως σας είναι απόλυτα απαραίτητη και μπορεί να εμπλουτιστεί από υπέροχες οικογενειακές στιγμές. 

Τοξότης: Η παρουσία του Ηλίου στον Κριό και της Αφροδίτης και του Ερμή προς το τέλος του μήνα στο ίδιο ζώδιο, σας ευνοεί για να παίξετε, να διασκεδάσετε, να ανοιχτείτε σε απολαύσεις και να κάνετε ένα διάλειμμα. Μην ξεχνάτε βέβαια να συμπεριλαμβάνετε και τους άλλους σε αυτό και να μην απομονώνεστε, κάτι που την προηγούμενη περίοδο ήταν πολύ σύνηθες για εσάς. Οι άνθρωποι γύρω σας θα μπορέσουν να σας εμπνεύσουν αυτό το μήνα, ακόμη και προσφέροντάς σας αναπάντεχες λύσεις σε σημεία όπου θα έχετε “κολλήσει”. Ιδιαίτερα δραστήριος θα είναι ο ερωτικός τομέας, αν και τα πράγματα θα έχουν ένταση και μπορεί να παραμένουν “άπιαστα” – μείνετε εστιασμένοι και θα μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία και μέσα σε αυτό. 

Αιγόκερως: Η θέση του Ηλίου αυτόν τον καιρό ίσως σας φέρει σε άβολη θέση, καθώς καλείστε να τακτοποιήσετε οικογενειακές εκρεμμότητες. Μην το φοβηθείτε: ο καλός προγραμματισμός και η συνεννόηση θα σας βοηθήσουν πολύ. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Ερμής τονίζουν τις ευαισθησίες σας και σας κάνουν να στραφείτε ελαφρώς προς τα μέσα, νιώθοντας πως οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Η μόνη λύση είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να πάρει λίγο χρόνο απομόνωσης και προσωπικής φροντίδας – μόνο για εσάς, χωρίς την έννοια για τη φροντίδα άλλων. Έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα σας, αφιερωμένες σε χαλαρή δραστηριότητα, θα βοηθήσουν σημαντικά το νου και την καρδιά σας, ώστε να συνεχίσετε στην ανοδική σας πορεία – ο επόμενος μήνας θα είναι ακόμη πιο ευνοϊκός σε αυτό. 

Υδροχόος: Οικονομικές εξελίξεις και συνεννοήσεις επάνω σε επιχειρηματικότητα και κέρδη θα έχουν την τιμητική τους τον Απρίλιο. Είναι τώρα πολύ πιθανό να φτάσουν στα χέρια σας ποσά που σας χρωστούσαν άλλου ή να βρείτε αναπάντεχα κέρδη στον επαγγελματικό τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή σε ψιλά γράμματα και υποσχέσεις που είναι δύσκολο να υλοποιηθούν – αν κρατήσετε μικρό καλάθι και προσεκτική προσέγγιση, θα βγείτε πολύ κερδισμένοι. Ο Άρης στους φιλικούς Διδύμους σας δίνει έμπνευση και νοητική ευστροφία, κάτι που ούτως ή άλλως σας χαρακτηρίζει, αλλά αυτό το μήνα τονίζεται σημαντικά. Με ευέλικτες κινήσεις, είναι πιθανή μία άνοδος στην επαγγελματική ιεραρχία ή μία νέα επιχειρηματική κίνηση που θα αποδώσει αργότερα. 

Ιχθείς: Με ένα πλήθος γλυκών και ονειρικών πλανητών στο ζώδιό σας, συμπεριλαμβανομένου και του Κυβερνήτη σας, η περίοδος είναι γεμάτη ονειρικές στιγμές και ενδυνάμωση της φαντασίας και της διαίσθησής σας. Μοναδικές ευκαιρίες για έκφραση και δημιουργία, ειδικά αν εργάζεστε σε καλλιτεχνικούς τομείς. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας στις συναλλαγές με τους άλλους και αφεθείτε στο να εκφράσετε την ερωτική σας πλευρά χωρίς περιορισμό. Είναι βέβαιο πως θα οδηγηθείτε σε υπέροχες στιγμές, που θα σας εμπνεύσουν και για μελλοντικές σας κινήσεις. Προσοχή σε μικρά ατυχήματα και σε ένταση που προκύπτει από τον προσωπικό σας φιλικό κύκλο – μην ξεχνάτε να τους επιδεικνύετε την ίδια κατανόηση που προσφέρετε αυτόν τον καιρό στον εαυτό σας. 

  • Chandra
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu