Τεχνική Νέας Σελήνης – Φώτισε το δρόμο σου

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μία συμπαντική στιγμή όπου ο Ήλιος με τη Σελήνη έρχονται σε Σύνοδο μέσα από την ενέργεια του Τοξότη. Αυτό μεταφράζεται σε μία ωριμότητα του ατόμου σε αυτό που εσωτερικά ποθεί και σε αυτό που στοχευμένα υλοποιεί. Όλα αυτά γίνονται κάτω από το πνεύμα του Κρόνου, ο οποίος απαιτεί συγκέντρωση, ωριμότητα και σχεδιασμό. Δίνει δηλαδή μία μεστότητα στον Τοξότη.

Εδώ, οι ανάγκες του έφηβου εαυτού μας έρχονται να ενηλικιωθούν και να εκφράσουν τον εαυτό τους στο περιβάλλον, είτε εσωτερικό, είτε εξωτερικό, με τη συνειδητότητα σε εγρήγορση, σε σχέση με το πραγματικό «θέλω» και όχι στιγμιαίες παρορμήσεις.

Είναι καλό πριν ξεκινήσετε να έχετε προετοιμάσει τον εαυτό σας και το χώρο σας, μέσα από κάποιο εξαγνιστικό λουτρό, με καθαρισμό του χώρου με Φασκόμηλο κλπ. Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα λευκό κερί, ένα κηροπήγιο, χαρτί, στυλό, ένα κορδόνι και λωρίδες από χρωματιστά υφάσματα ή κορδέλες. Βρείτε ένα μέρος στο χώρο σας όπου μπορείτε να μείνετε σε ησυχία, χωρίς να σας ενοχλήσουν.

Στοχαστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Ποιο θέμα σας θέλετε ουσιαστικά να δουλέψετε και είστε ταυτόχρονα διατεθειμένοι να δεσμευτείτε πως θα ασχοληθείτε μαζί του έως και την επόμενη Πανσέληνο – διάστημα δηλαδή 15 ημερών. Όταν αισθανθείτε μέσα σας σίγουροι για αυτό που θέλετε, πάρτε ένα χαρτί και γράψτε με όλες τις λεπτομέρειες τι είναι. Σε ένα άλλο χαρτί σημειώστε τους τρόπους που θα το βοηθήσετε να υλοποιηθεί, οργανώνοντας το πλάνο του πρακτικά και καθημερινά για τις επόμενες 15 ημέρες. Αυτό το πρόγραμμα είναι βασικό να τηρηθεί. Σε αυτό είστε ελεύθεροι να προσθέσετε συναντήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους ή φορείς, ανάλογα με το στόχο σας, που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση, διαλογισμό, οραματισμό, συγκεκριμένες καθημερινές πρακτικές, ενεργοποίηση με το εκκρεμές σας, τονωτική διατροφή, συμπληρώματα και οτιδήποτε άλλο εσείς θεωρείτε χρήσιμο και αναγκαίο, από οποιοδήποτε επίπεδο και αν είναι αυτό, που να σας υποστηρίζει προς το στόχο σας.

Μη βάλετε πολλά στο πρόγραμμά σας, τόσα ώστε να καταλήξετε να αισθάνεστε πως σας πιέζουν, καθώς μην ξεχνάτε πως θα πρέπει να τα εφαρμόζετε για 15 ημέρες συνεχόμενα και αδιάσπαστα. Φερθείτε υπεύθυνα απέναντι στις δυνατότητες του χρόνου σας και του εαυτού σας.

Πάρτε ένα μεγάλο σκοινί, αν είναι δυνατόν από φυσικό υλικό και κόψτε λωρίδες υφάσματος σε διάφορα χρώματα ή χρωματιστές κορδέλες. Την πρώτη ημέρα που θα ξεκινήσετε την τεχνική σας, κάντε τρεις κόμπους από την κόκκινη κορδέλα ή λωρίδα στην αρχή του σκοινιού, επαναλαμβάνοντας εξωτερικά το στόχο σας. Ανάψτε το λευκό κερί – ή ρεσώ – και γυρίστε γύρω γύρω από αυτό, στο έδαφος, το σκοινί, σε δεξιόστροφη σπείρα. Συνεχίστε την τεχνική σας οραματιζόμενοι το στόχο σας. Κάθε ημέρα συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο, έχοντας υπόψιν σας ότι πρέπει να εκτελείτε και τις καθημερινές πρακτικές που έχετε βάλει στο σχεδιασμό σας για τη γείωση του στόχου. Τις επόμενες ημέρες συνεχίζετε με τα υπόλοιπα χρώματα κορδέλας, που θα μπορούσαν να είναι κίτρινο για ιδέες και έμπνευση, κόκκινο για παρότρυνση και θάρρος, πορτοκαλί για ζωτικότητα και χαρά, μπλε για επικοινωνία και σύνδεση, πράσινο για αφθονία και θρέψη κοκ.

Σας εύχομαι μία υπέροχη Νέα Σελήνη και καλή Τύχη στην Τεχνική σας!

– Shakila

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu