Τεχνική Νέας Σελήνης στον Υδροχόο – Σύνδεση με τον Ουρανό και τη Γη

Συνδεόμαστε με το Κέντρο της Καρδιάς.

Από αυτό το σημείο, αισθανόμαστε μία φωτεινή, ενεργειακή χορδή να ξεδιπλώνεται προς το Κέντρο της Γης, το Κέντρο της υλοποίησης. Δείτε το να δυναμώνει ενεργειακά και να μεγαλώνει. Επιτρέψτε στην Καρδιά σας να ακολουθήσει την πορεία αυτής της χορδής και νιώστε πως βρίσκεστε στον πυρήνα της Γης. Εκεί βρίσκεται ένας ροδοκόκκινος κρύσταλλος.

Μπείτε μέσα σε αυτόν το χώρο του κρυστάλλου και, με τη συνείδησή σας σε εγρήγορση, αισθανθείτε την ενέργεια της Γης. Παρατηρήστε το χώρο τριγύρω σας. Συνειδητοποιήστε τι αίσθηση έχει το σώμα σας. Γενικά, πώς νιώθει το σώμα σας; Στρέψτε την προσοχή σας στο Κέντρο Καρδιάς και νιώστε πως ανεβαίνετε ξανά σε αυτό. Ξανά, επιστρέψτε στο Κέντρο της Γης, τη Μεγάλη Μητέρα. Παρατηρήστε τις όποιες διαφορές που υπάρχουν.

Συνδεθείτε ξανά με το Κέντρο της Καρδιάς σας. Έχετε επίγνωση του ενεργειακού πεδίου που βρίσκεται κάτω από τα πόδια σας. Στείλετε αυτό το φωτεινό κορδόνι ως μία ακτίνα προς το Κέντρο της Γης. Μείνετε για λίγο εκεί, νιώθοντας τη σύνδεση. Επιστρέψτε στην Καρδιά, αλλά με τη σύνδεσή σας με την Γη ενεργή.

Οραματιστείτε τώρα το φωτεινό ενεργειακό πεδίο πάνω από το κεφάλι σας. Δείτε το ανοίγει, στείλτε προς αυτό μία ακόμα φωτεινή ενεργειακή χορδή, νιώστε τη να ανεβαίνει προς τα πάνω και όλο και πιο ψηλά, προς το Κέντρο της σοφίας και της επίγνωσης. Οραματιστείτε όλο το Σύμπαν να ξεδιπλώνεται εμπρός σας. Δείτε τα άστρα και τους γαλαξίες. Μείνετε ανοικτοί σε όλη αυτή την απεραντοσύνη. Τώρα, συντονιστείτε με όλες αυτές τις εκπληκτικές ενέργειες ταυτόχρονα. Γίνετε συνειδητοί μεταξύ Γης και Ουρανού. Νιώστε και τις δύο ενεργειακές σας χορδές την ίδια στιγμή και τις συνδέσεις που έχουν σε αυτά τα δύο ενεργειακά πεδία. Νιώστε το Κέντρο Βάσης σας συνδεδεμένο με τον Κρύσταλλο στο Κέντρο της Γης, ενώ το Τρίτο Μάτι συνδεδεμένο με τον Ουρανό.

Από αυτό το σημείο, με την οπτική όλου του Σύμπαντος, τι βλέπετε; Ποια συναισθήματά σας ή ποιες πεποιθήσεις χρειάζονται δουλειά; Πώς διαμορφώνονται και πώς σας επηρεάζουν; Πού πρέπει να εστιαστείτε; Πάρτε τις απαντήσεις σας και αποκριθείτε με σεβασμό στο Σύμπαν.

Φέρτε τη συνείδησή σας στο Κέντρο της Καρδιάς. Αναρωτηθείτε, ρωτήστε καθαρά το Σύμπαν με το οποίο τώρα είστε συνδεδεμένοι: τι έχετε να προσφέρετε σε αυτή την ενσάρκωση στον κόσμο γύρω σας; Ποιος είναι ο σκοπός σας για την εξέλιξη της ανθρωπότητας; Τι δράσεις καλείστε να υλοποιήσετε; Πάρτε τις απαντήσεις σας και ευχαριστείστε τις ενέργειες.

Από αυτό το σημείο, καθώς εισπνέετε, νιώστε την επαφή σας με τον κόσμο αυτό και, καθώς εκπνέετε, συνδεθείτε ξανά με την καρδιά. Κάντε το αυτό για τρεις αναπνοές και επιστρέψτε στο χρόνο σας.

  • Shakila
Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Close Menu