Τεχνική Νέας Σελήνης – Κύματα Αγάπης

Καθώς έρχεται η Νέα Σελήνη, ας κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, ας του δείξουμε την αγάπη μας και ας εδραιώσει αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο τη φροντίδα προς εμάς.

Όποια βήματα και αν θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, ότι όμορφο και αν επιθυμείτε να καλέσετε, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει, αν εσείς δεν αισθάνεστε ότι πραγματικά το αξίζετε.
Οι περισσότεροι έχουν μεγαλώσει χωρίς να έχουν βιώσει υγιή αγάπη, έτσι είναι δύσκολο να αισθανθούμε σεβασμό, αυτοεκτίμηση, συμπόνια και όρια, που είναι η υπέρτατη μορφή αγάπης για τον εαυτό μας. Ακόμα κι αν με κάποιο τρόπο δοθεί η αγάπη, είναι τόσο βαθιά η πληγή, που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες καταστάσεις, για να βρεθούν πάλι ασφαλείς μέσα στον πόνο τους, επικυρώνοντας την πεποίθησή τους «δεν αξίζω την αγάπη».

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δεχτεί αγάπη. Βοηθήστε τον να την απορροφήσει, γράφοντας σημειωματάκια που θα τα κολλήσετε σε όλο το σπίτι σας με θετικά μηνύματα όπως :
1. Αξίζεις την αγάπη και την κερδίζεις τώρα
2. Είσαι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα που αξίζει τα καλύτερα και τα έχει
3. Έλκω αγάπη από όλα τα πεδία και όλες τις διαστάσεις

ΤΕΧΝΙΚΗ
Δημιουργείστε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και ξαπλώστε. Τοποθετείστε την καρδιά από ροζ χαλαζία πάνω στην καρδιά σας, ένα λάριμαρ στο ένα σας χέρι και ένα περίδοτο στο άλλο, όπως και έναν καπνιά σε συνδυασμό με σουγκελίτη στο κέντρο βάσης, για να γειώσετε την αγάπη, αλλά και για να αισθανθείτε δυνατοί , ώστε να ξεπεράσετε παλιές πεποιθήσεις που σας μπλοκάρουν.
Μείνετε για 15 έως 30 λεπτά, νιώθοντας τα κύματα αγάπης που εκπέμπουν τα ορυκτά να σας πλημμυρίζουν και πείτε:
«Αξίζω την αγάπη και τη βιώνω κάθε λεπτό, τώρα μου το επιτρέπω την ευλογία της στη ζωή μου να δεχτώ. Από παντού μου την προσφέρουν όπου και αν βρεθώ».

– Shakila

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest