Τεχνική Νέας Σελήνης – Η νίκη της θέλησης

Νέα Σελήνη στον Κριό. Μία νέα ανάσα που κάνει τα πάντα να πάρουν ώθηση, που γειώνει μία ενέργεια καθάρια μέσα της, που είναι έτοιμη να γονιμοποιήσει ένα καινούργιο σχέδιο, ένα τολμηρό πλάνο, μία νέα αρχή.

Ας στοχαστούμε αυτήν την ημέρα ένα στόχο που πραγματικά θέλουμε να πάρει ζωή. Όταν είμαστε σίγουροι, παίρνουμε τρία κεριά, πλασμένα από φυσικό μελισσοκέρι, σε τέτοιο πάχος που να μπορούν να πλεχτούν μεταξύ τους χωρίς να σπάσουν. Το κάθε ένα θα αντιπροσωπεύει μία ποιότητα που χρειάζεται ώστε να ευοδωθεί το σχέδιο.
Το πρώτο θα αντιπροσωπεύει τη θέληση.
Το δεύτερο την εμπιστοσύνη.
Το τρίτο τη στρατηγική.
Το κερί της θέλησης, επαλείψτε το με αιθέριο έλαιο κανέλας.
Το κερί της εμπιστοσύνης με αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου.
Το κερί της στρατηγικής με αιθέριο έλαιο κέδρου.
Πάρτε στα χέρια σας κάθε κερί ξεχωριστά και εμποτίστε το με την ενέργεια που θέλετε. Πάρτε το χρόνο σας και σταθείτε σε όποιο αισθάνεστε ότι χρειάζεται περισσότερη επιμονή στην ενέργειά του, πχ. σε κάποιον μπορεί να είναι πιο εύκολο να δημιουργήσει στρατηγικό πλάνο, από ότι να αναπτύξει τις υπόλοιπες ποιότητες.
Όταν τελειώσετε τη διαδικασία, πάρτε και τα τρία κεριά και πλέξτε τα μαζί, λέγοντας τα εξής λόγια:
«Η δύναμη, η εμπιστοσύνη και η στρατηγική,
ένας πόλος γίνονται όλα μαζί,
τη νίκη μου φέρνουν σε μία στιγμή.»
Νιώστε αυτή την ενέργεια να σας γεμίζει. Μείνετε λίγο σε αυτή την αίσθηση και ύστερα ανάψτε τα κεριά που τώρα έχουν γίνει ένα.
Παρατηρήστε τη φλόγα οραματιζόμενοι το σχέδιό σας να εκδηλώνεται μέσα στη φλόγα. Μείνετε όσο μπορείτε σε αυτόν τον οραματισμό. Αφήστε τα κεριά να καούν μέχρι τέλους, χωρίς να τα σβήσετε.
Έχετε κοντά σας μία κορδέλα σε χρώμα που για εσάς συμβολίζει την επιτυχία και, πριν σηκωθείτε, δέστε την στο χέρι σας, επαναλαμβάνοντας όσα είπατε παραπάνω. Καλό θα ήταν να επαναλαμβάνετε αυτά τα λόγια όσο πιο συχνά μπορείτε, ώστε η ενέργεια σταδιακά να γειωθεί.
Καλή επιτυχία!
– Shakila
Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Close Menu