Πανσέληνος στους Διδύμους – Οι δαίδαλοι του νου

Στις 13 του Δεκεμβρίου και ώρα 2 το πρωί, η Πανσέληνος θα φτάσει στην κορύφωσή της στο ζώδιο των Διδύμων. Από γύρω της, ένα πλήθος πλανητών σε ζώδια του αέρα.

Έλα σε επαφή με το νου σου. Τι σου ψιθυρίζει; Ποια είναι η γνώση που αρνείσαι να δεχθείς;Πάρε λίγο χρόνο και άδειασε το νου από την καθημερινή φασαρία. Αφροδίτη, Άρης και Δίας συμπορεύονται σε αέρινα ζώδια και σε βοηθούν να διακρίνεις, μέσα από την ολοκληρωμένη σοφία της σειράς του Αέρα. Υπάρχουν αλήθειες που χρειάζεται να διαχωρίσεις από τα ψεύδη (Δίδυμοι), να ισορροπήσεις τα στοιχεία τους μέσα σου (Ζυγός) και ύστερα να τις εκφράσεις στο σύνολο, στους ανθρώπους γύρω σου (Υδροχόος), ώστε να γίνουν η πραγματικότητά σου.

Αναλογίσου ποια είναι τα στοιχεία που κρατούν κλεισμένη μέσα σου ή κρυμμένη από τα μάτια σου ή κλειδωμένη στο υποσυνείδητό σου την αλήθεια που έχεις να μοιραστείς με τον κόσμο. Όταν τα πράγματα γύρω σου γίνονται θολά και οι ισορροπίες χάνονται και η φωνή σου νιώθεις πως σπάει, σκέψου ποια είναι τα πραγματικά εμπόδια που δε σε αφήνουν να αντικρίσεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, αυτό που πραγματικά θέλεις να μοιραστείς. Σπάσε τις φούσκες που διαστρεβλώνουν τα οράματά σου. Μίλα καθαρά και απλά. Η περίοδος δε θέλει πολυπλοκότητα: ζητάει από εσένα να είσαι ξεκάθαρος με τον εαυτό σου και τους άλλους.

Είναι μία Πανσέληνος προορισμένη να σπάσει τα πρίσματα που βάζουμε μπροστά μας και μας κρατούν φυλακισμένους στην ψευδαίσθηση. Προσπάθησε να αποκοπείς από αυτά, όση ασφάλεια και αν σου δίνουν την αίσθηση πως έχεις, προστατευμένος πίσω από διττές έννοιες και καλά σκηνοθετημένες δικαιολογίες. Η ώρα να αντικρίσουμε τα πράγματα καθαρά είναι τώρα και χρειάζεται τόλμη και ετοιμότητα. Πάρε μία βαθειά ανάσα από το στοιχείο του Αέρα και άνοιξε τα παράθυρα του νου.

Η Πανσέληνος διαπερνά τα νέφη, φωτίζει μέσα από την ομίχλη, αποκαλύπτει. Εσύ θα υπερασπιστείς αυτό που θα δείξει. Εμπρός.

– Chandra

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Close Menu