Πανσέληνος Μαρτίου – …των ανθρώπων – Chandra

Μία πολύ “ηχηρή” Πανσέληνος η αποψινή που μας περιμένει… Μία ολοζώντανη φλόγα η σημερινή Σελήνη, που ξεπροβάλει σε ένα ουράνιο σκηνικό δυναμικό και μοναδικό. Η πρώτη κοντινή της νέας Άνοιξης, σε ημέρα Συνόδου Ηλίου με Ποσειδώνα στους Ιχθείς, Συνόδου Αφροδίτης και Ουρανού στον Ταύρο. Όπως κάθε Πανσέληνος, έρχεται να αποκαλύψει την απόσταση μεταξύ φανερού και κρυφού, εσωτερικού και επιφανειακού. Η προσφορά στους άλλους και η προσφορά στον εαυτό είναι στο μικροσκόπιο. Η προστασία της υγείας μας, απέναντι στο πόοση σημασία δίνουμε στο συνάνθρωπο είναι τα σημαντικότερα θέματα. Παράλληλα, οι ψευδαισθήσεις και οι εντυπώσεις ότι το μεγαλείο μας είναι αναντίρρητο και η άποψή μας η καλύτερη χρωματίζουν την περίοδο. Μόνη λύση – η αγάπη. Η Αφροδίτη στο χώρο της, σε συμφωνία με τον πλανήτη της προοπτικής. Άνοιξε τα μάτια στην αγάπη και την αποδοχή πως δεν είσαι μόνο εσύ στον κόσμο…

Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες – Ιχθείς: οι μεταβλητοί του ζωδιακού βρίσκεστε στη μεγαλύτερη ένταση μέσα από αυτήν την όψη, αλλά και στο κέντρο της πιο ευεργετικής αλλαγής. Έρχεται να σας δώσει να καταλάβετε την έννοια των ορίων μεταξύ προσφοράς και δοτικότητας στους άλλους και προτεραιότητας του εαυτού. Πάψτε να υιοθετείτε το ρόλο του μάρτυρα και να το βαπτίζετε θυσία στις ανώτερες δυνάμεις της καλοσύνης: από άδεια κανάτα, δεν πρόσφερε ποτέ κανείς νερό. Δίδυμοι, το παρελθόν σας έρχεται να σας θυμίσει πόσο παθιασμένα κυνηγήσατε στόχους στο παρελθόν και τους αφήσατε ατελείωτους – ίσως εκεί κρύβονται εμπνεύσεις που μπορούν να σας δώσουν ακόμη φως και αίσθηση πως σας δε σας παραμελείτε. Παρθένοι, όχι άλλη προσφορά στους άλλους για την προσφορά – η ψευδαίσθηση ότι είστε μόνο χρήσιμοι όταν δίνετε είναι άκυρη, ζητήστε να λάβετε εξίσου, Τοξότες, η έμπνευσή σας είναι πολύτιμο δώρο για τους άλλους, μην την τιμάτε φτηνά. Ιχθύες, πάρτε συμβουλές από τον περίγυρό σας, ατόμων που εμπιστεύεστε, καθώς η κρίση σας αυτόν τον καιρό θα θολώνει από συναισθηματισμούς έντονους. 

Η τριάδα γήινων ζωδίων Ταύρων – Παρθένων και Αιγόκερων θα επηρεαστεί ιδιαίτερα θετικά μέσα από τη Σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Πολυαναμενόμενη έμπνευση, αίσθημα ελευθερίας και άπλας στα σχέδιά σας, ότι και αν αυτά αφορούν, είναι στοιχεία που έλειπαν από την καθημερινότητά σας εδώ και καιρό και τώρα φέρνουν μία πνοή ανανέωσης που θα βοηθήσει πολύ σημαντικά το νου σας να ξαναπάρει μπροστά. Αισθηματικά, το κλίμα καλυτερεύει έντονα, ο αισθησιασμός αναπτερώνεται, ενώ τα οικονομικά έχουν σημαντικά καλύτερες προοπτικές. Μία ακόμη μικρή προσοχή στις συνεννοήσεις, καθώς η σαφήνεια είναι στοιχείο κλειδί. 

Καρκίνοι – Σκορπιοί – Ιχθείς – υδάτινα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, μία προσοχή γύρω από αυτές τις ημέρες της έντασης που προκαλείται από την Πανσέληνο, με τη συμμετοχή όψης του Ποσειδώνα. Υπάρχει τάση για υπερβολή, έντονος συναισθηματισμός και μία δόση παρελθοντολογίας που δεν αρμόζει ακριβώς στις περιστάσεις, παρά μόνο στην τάση να παραδοθείτε στο δράμα. Ακολουθήστε περισσότερο το ένστικτο, παρά το συναίσθημα αυτόν τον καιρό και βάλτε και μία δόση λογικής: το μέλλον θα δείξει πως τα ξαφνικά ξεσπάσματα μπορεί να αφήσουν τώρα πληγές. 

Όσοι δεν αναφέρθηκαν παραπάνω – Κριοί – Λέοντες – Ζυγοί – Υδροχόοι – έχουν μία δυνατότητα να μείνουν περισσότερο εκτός των άμεσων επιρροών. Παρόλα αυτά, δε σημαίνει πως δε θα βιώσουν τις ενέργειες της περιόδου: το παρελθόν μπορεί να προκαλέσει τάσεις νοσταλγίας στα Κριάρια και να θολώσει τα νερά επερχόμενων επιτυχιών που καλπάζουν προς το μέρος τους, απειλώντας να τα χαλάσει όλα, οπότε προσοχή. Τα Λιοντάρια οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους στη σωστή διαχείριση των πόρων τους και να προσέξουν την υπερβολή σε σπατάλες οικονομικών, αλλά και δυνάμεων, ώστε να ευχαριστηθούν το αποτέλεσμα των κόπων τους. Ζυγοί και Υδροχόοι, αέρινο δίδυμοι, βρίσκονται κυρίως μπροστά σε μία αλλαγή προτεραιοτήτων, με το μέλλον να τους χτυπά την πόρτα και να ζητά να δώσουν έμφαση σε αυτά που πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι σε επίπλαστες ανάγκες, στις οποίες μέχρι τώρα έδιναν προσοχή. 

Καλή αρχή της Ανοιξιάτικης περιόδου…καλή ανθρωπιστική Πανσέληνο στην Παρθένο.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest