Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω – Έκρηξη – Chandra

Η αποψινή Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι και η τελευταία από τις εκλείψεις που θα μας απασχολήσει για αυτο το καλοκαίρι. Χρωματισμένη από μία παράλληλη Αντίθεση με τον Ερμή στον Καρκίνο, σε ανάδρομη φορά και από ένα Τετράγωνο με τον Άρη, από το ζώδιο του Κριού, στο οποίο βρίσκεται και σε Κυριαρχία, μαρτυρά ένα κλίμα το λιγότερο εκρηκτικό. Αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις στο νου και στην οπτική μας, μέσα από τις καθυστερήσεις και τις δυσκολίες που προκύπτουν, συχνά με βίαιο τρόπο: εμπόδια για να σταματήσουμε και να σκεφτούμε – πού πάς; Γιατί πάς εκεί; Τι πρόκειται να αναζητήσεις και για ποιο λόγο θα το χρειαστείς; Έχεις εξετάσει τι πρόκειται να διεκδικήσεις στο μέλλον; Σου τονίστηκε στο παρελθόν πως, στο μέλλον, θα χρειαστεί να επανορθώσεις τα κακώς κείμενα και πως οι στόχοι σου θα πρέπει να είναι για την εξέλιξή σου – οτιδήποτε άλλο, δε θα σου επιτραπεί εύκολα να ταξιδέψεις για να το λάβεις. 

Παράλληλα, η Πανσέληνος τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Μία απόλυτα θετική όψη, η μόνη τόσο θετική και ίσως η πιο δυναμική από όλες. Αυτή είναι που εξασφαλίζει και πως οι δυναμικές της περιόδου, ουσιαστικά, δουλεύουν για το Ανώτερο και ουσιαστικό καλό μας στην τελική ευθεία. Τα εμπόδια που μπαίνουν αυτήν την περίοδο λοιπόν, όσο εκνευριστικά και αν είναι και όσο ενδεχομένως και αν σας συγχύζουν ή να προκαλούν εντάσεις με τον περίγυρο, μην τα εχθρεύεστε: ακολουθήστε το μονοπάτι στο οποίο “σπρώχνεστε” και μην προχωράτε σε αντιθέσεις με τη συνθήκη, καθώς το πιθανότερο είναι πως σας οδηγεί κάτι που επι τούτου σας θέλει να βρίσκεστε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Μπορεί να χάσεις το λεωφορείο ή να δημιουργηθεί όλεθρος στη συνεννόησή σου με τη δουλειά – στη συνέχεια όμως να διαπιστώσεις πως αυτό θα σε κρατούσε εκτός από μία τραγική παρεξήγηση που θα σε ενέπλεκε χωρίς λόγο σε ενέδρα από συναδέλφους που θα κακολογούσαν εσένα, μαζί με άλλους, ή θα κατέληγες με το λεωφορείο σε ένα μέρος όπου θα σε εξαπατούσαν ή θα συναντούσες κάποιον που θα σε έκανε να αισθανθείς απαίσια, γιατί θα σου θύμιζε ένα κακό παρελθόν. Εμπιστεύσου το παρόν και τον τρόπο που εκδιπλώνεται – έχει τους λόγους του ο καιρός να απαντάται με τον τρόπο που το κάνει τώρα, ακόμη και αν είναι δυσάρεστος: Δίας και Πλούτωνας βρίσκονται ακόμη σε Σύνοδο στον Αιγόκερω, ανάδρομοι, δηλαδή επανεξετάζοντας τις υποθέσεις σου, ώστε να σου κερδίσουν χρόνο και να σου προσφέρουν καρμικά μαθήματα, γι’ αυτό γνώριζε πως η κρίση που δέχεσαι από τις συνθήκες είναι ορθή, ειδικά με μία Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο, που θα τα αποκαλύψει όλα εν καιρώ.

Ο Ποσειδών βρίσκεται ακόμη στην Κυριαρχία του, στο ζώδιο των Ιχθύων. Έμπνευση και ονειροπόληση, αλλά και κίνδυνος ψευδαισθήσεων – μπορεί να αντισταθείς στα μαθήματα που έχεις να λάβεις, επειδή λαθεύεις στις δικές σου εκτιμήσεις, γι’ αυτό, άσε τις να σε μάθουν, μην προχωράς με βάση την αυτοδιδαχή τώρα. Το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα φέρει περισσότερη Τύχη, καθώς ο Ήλιος θα Τριγωνιστεί με τον Ποσειδώνα και θα φέρει περισσότερες αποκαλύψεις, μέσω ενστίκτου. Την ίδια περίοδο, ο Ερμής θα ορθοδρομίσει και ο νους μας θα αρχίσει να συνεργάζεται καλύτερα, ενώ θα συντονιστούν με αυτόν και οι εξωτερικές συνθήκες.

Προσοχή, προσμονή και σύνεση, καθώς τελειώνει η περίοδος των εκρηκτικών προκλήσεων. Συχνές εκρήξεις θυμού και ανυπομονησίας μπορεί να προκαλέσουν πόνο και ψυχική αναστάτωση.

Εμπιστεύσου τον καιρό – όχι την εσωτερική έμπνευση. Μπορεί να λαθέψει και να σε πονέσει τώρα.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest