Πανσέληνος Απριλίου – Ο παλμός του έρωτα

Η Πανσέληνος του Απριλίου βρίσκεται στην αιθέρια γλυκύτητα του Ζυγού. Σε μία περίοδο όπου ο Ήλιος έρχεται σε Σύνοδο με τον Ουρανό, ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη, καθώς ο Ερμής, ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται σε ζώδια Αφροδίτης, ανοίγοντας τα μάτια αντικρίζουμε ένα Σύμπαν γεμάτο ρομαντισμό και πάθος. Πώς όμως γίνεται να μην είμαστε ήδη μέσα στον Παράδεισο; Είναι απλό. Κάθε όμορφο και άξιο στον κόσμο χρειάζεται διεκδίκηση.

Η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Κρόνο και μας θυμίζει πως πρέπει να επικεντρώσουμε το πάθος μας σε κάτι που μπορεί να κερδίσει την αφοσίωσή μας. Χωρίς διάρκεια, χωρίς συνέπεια και πίστη, τίποτε δε μπορεί να ανθίσει και να μείνει αρκετά ζωντανό ώστε να καρποφορήσει ύστερα. Η όψη αυτή μας ωθεί στο να ανακαλύψουμε πού η διάρκεια δεν υπάρχει στη ζωή μας και για ποιο λόγο αυτό συμβαίνει. Αφού κατανοήσουμε αυτή τη βασική αλήθεια, είναι η ώρα να βρούμε αυτό το «κάτι», στο οποίο μπορούμε να αφιερώσουμε την αγάπη μας με σύνεση και με σοβαρότητα, επενδύοντας με όλο μας το είναι.

Οι όψη της Συνόδου Ηλίου και Ουρανού στον Κριό θα μας εξασφαλίσει το πάθος για να προσπεράσουμε οποιαδήποτε εμπόδια στο σκοπό μας αυτό: βλέπετε, ο Δίας και ο Ερμής κινούνται ανάδρομα, και αυτό σαφώς μας δημιουργεί την αίσθηση πως όλα πηγαίνουν αργά. Ας κατανοήσουμε πως αυτό σημαίνει περισσότερο χρόνο για μελέτη και στοχασμό επάνω σε όσα επιδιώκουμε.

Η γνώση αυτού που ζητάς θα σε οδηγήσει στη βαθιά αγάπη.

Ας ακολουθήσουμε αυτή τη γεμάτη πάθος και ρομαντισμό Σελήνη, ας συντονιστούμε στη δόνηση του Συμπαντικού αυτού ερωτισμού, που μας καλεί να γίνουμε καλύτεροι, να απογυμνωθούμε και ύστερα να χορέψουμε στο ρυθμό του απόλυτου, γόνιμου πάθους.

 

  • Chandra
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu