Ξεκινώντας προσεκτικά – Chandra

Καλή και υπέροχη χρονιά σε όλους!

Η δεύτερη εβδομάδα του χρόνου μας καλωσορίζει γεμάτη γήινη ενέργεια. Με απόηχο από τα νέα ξεκινήματα και στόχους που όλοι θέσαμε με αφορμή την Πρωτοχρονιά, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ευθυγραμμίζεται σταδιακά με τον Ερμή, για να συναντηθούν το Σάββατο σε ακριβή Σύνοδο, πολύ κοντά μάλιστα στον Κρόνο. Αυτή η τριπλή συνάντηση μας βοηθά να οργανώσουμε κυρίαρχα το νου μας και να βάλουμε νέες βάσεις, ώστε να αρχίσουμε, χωρίς πολλά πολλά, να μπαίνουμε σε ρυθμούς υλοποίησης: έκανες ήδη σχέδια; Τέλεια!

Πώς θα τα υλοποιήσεις λοιπόν και τι ακριβώς πρέπει να επικοινωνήσεις προς τα έξω, ώστε να τα θεμελιώσεις;

Μην ξεχνάμε πως ο Ουρανός παραμένει στον γήινο και πολύ δημιουργικό Ταύρο. Το ίδιο Σάββατο μάλιστα, θα περάσει πλέον και σε φαινομενικά ορθή πορεία. Το τέλος λοιπόν αυτής της εβδομάδας είναι αποφασιστικά, ορθολογικά και δημιουργικά οργανωτικό: κάνε τα σχέδιά σου και βάλε ρεαλιστικές βάσεις, ώστε να μπορέσεις να καταφέρεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αυτά που θέλεις να καταφέρεις τη νέα χρονιά – όχι σε επίπεδο ονείρων πλέον, αλλά σε επίπεδο ζωής, εμπειρίας και καθημερινής απόλαυσης!

Οι πιο ευνοϊμένοι σίγουρα θα είναι τα ζώδια της Γης. Καλή περίοδος, όμως, θα είναι και για τα ζώδια του Νερού, τα οποία θα δουν πολλά από τα σχέδιά τους να παίρνουν σάρκα και οστά, ειδικά λαμβάνοντας ανταπόκριση από άτομα που μπορούν να στηρίξουν με κατανόηση και εξωτερική βοήθεια την οποιαδήποτε προσπάθεια. Ζώδια του σταθερού σταυρού – Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, σε περίοδο έντονων αλλαγών, η οποία το μόνο που χρειάζεται είναι επιμέλεια και προσοχή, ώστε να “καβαλήσετε το κύμα” και να βγείτε με (πολύ) θετικό πρόσημο από τις αρχικές αυτές όψεις του 2020. 

Καλή μας αρχή!

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest