Νέα Σελήνη – το θεραπευτικό δηλητήριο

Το άρθρο γράφτηκε για τη Νέα Σελήνη στο κομμάτι του ουρανού που στη Βεδική Αστρολογία ονομάζεται Ashlesha και εμφανίζεται συνήθως στην αρχή του Ιουλίου.
Η Νέα Σελήνη αυτή αντιπροσωπεύει το δηλητήριο του Φιδιού στηΒεδική Αστρολογία. Το Φίδι, ως αρχέτυπο, συμβολίζει τη σοφία και τη θεραπευτική δύναμη της Φύσης. Επίσης, τα Φίδια αντιπροσωπεύουν τη σύνδεση με το θηλυκό και αποτελούν το σύμβολο της θηλυκότητας και της σεξουαλικότητας.
Αυτή η Σελήνη έρχεται να πραγματοποιηθεί στην περιοχή του ουρανού που στη Βεδική Αστρολογία ονομάζεται Ashlesha και συμβολίζει το Φίδι της Kundalini, το οποίο με την τεράστια δύναμη που κατέχει, μπορεί να τρυπώσει στις πιο σκοτεινές γωνίες του υποσυνειδήτου και να#μετουσιώσει τις πεποιθήσεις που σταματούν τη ροή της ζωής.
Εδώ, το Φίδι έρχεται ως μάνα, να προσφέρει το δηλητήριό του ως ιατρικό στα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Επίσης, αυτή η Νέα Σελήνη, στην Ινδική αστρολογία, πραγματοποιείται σε μία πύλη, την ονομαζόμενη Gandanta, που βρίσκεται ανάμεσα στο Λέοντα και τον Καρκίνο και που βοηθά να λυθούν καρμικοί κόμβοι.
Έτσι, οι πεποιθήσεις οι οποίες λειτουργούν σε χρόνια βάση και μπορεί να μην είναι καν δικές σας, αλλά γενεαλογικές, μπορούν να βρουν το γιατρικό τους αυτή τη χρονική στιγμή.
Δώστε λίγο χρόνο και συνδεθείτε με την ενέργεια του Φιδιού. Νιώστε το να τυλίγεται γύρω σας, να σας εμποτίζει με την αρχέγονη γνώση του. Στη συνέχεια, πάρτε ένα μαύρο κερί, που θα αντιπροσωπεύει τα θέματα που θέλετε να δουλέψετε στο υποσυνείδητο και τη Σκιά σας, και ένα άσπρο, που αντιπροσωπεύει τον τρόπο που αυτές οι πεποιθήσεις εκδηλώνονται στην καθημερινή σας ζωή. Αυτά τα δύο κεριά μαζί θα σας βοηθήσουν να έχετε την εικόνα και των δύο επιπέδων. Σχεδιάστε επάνω τους τις φολίδες ενός φιδιού ή ένα φίδι. Κρατήστε τα, το καθένα ξεχωριστά, και πείτε τι συμβολίζει για εσάς και τι πληροφορίες θέλετε να σας φέρει το καθένα.
Αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί σε διαλογιστική κατάσταση. Αφήστε το δηλητήριο του Φιδιού να γίνει το γιατρικό σας.
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δει το μνήμα όπου θάψατε τη ζωή σας και κατανοήστε πως, μόνο μέσα από αυτή τη συνάντηση θα καταφέρει να ανθίσει το ρόδο της Ζωής. Μη φοβάστε να εμβαθύνετε προς τον εαυτό σας: είναι το μόνο σημείο όπου, αν βρεθείτε πραγματικά, ο πόνος και η μοναξιά σταματούν. Γι’ αυτό, γίνετε το Φίδι, οραματιστείτε τον εαυτό σας ως φίδι και αφήστε τον να κυλίσει προς τα μέσα, να δείτε, να αφουγκραστείτε, να νιώσετε στο δέρμα σας ποιες είναι αυτές οι πεποιθήσεις, πώς δρουν και πώς σας επηρεάζουν.
Όταν νιώσετε οτι ολοκληρώσατε αυτή τη διαδικασία, πάρτε τις και αρχίστε να ταξιδεύετε προς τα πάνω, προς το Φως. Εκεί οραματιστείτε την πύλη της Gandanta και δείτε τον εαυτό σας να περνά από μέσα της. Ότι φέρατε από τον προσωπικό σας Κάτω Κόσμο να γιατρεύεται, να απελευθερώνεται και να μεταμορφώνεται σε χρυσό Φως. Έτσι το δηλητήριο μπορεί να γίνει
το Νέκταρ της Ζωής.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu