Νέα Σελήνη στο Λέοντα – Η Στέψη των Ευχών!

1η Αυγούστου…

Μια τετραπλή υποδοχή πλανητών στο Λέοντα το μεγαλοπρεπή. Μια πανηγυρική λήξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο της λάμψης, της δόξας και της πολυτέλειας, αλλά και της γενναιότητας και της γενναιοδωρίας.

Ένα εντυπωσιακό Τρίγωνο με το Δία της επέκτασης από το ζώδιο του Τοξότη, των στόχων και των φιλοδοξιών, αλλά και της ίασης. Έτσι ξεκινά ο Αύγουστος. Καθώς όλα τα φώτα και οι πλανητες μικρης εμβελειας βρίσκονται επικεντρωμένοι γύρω από το βασιλέα, η Νέα Σελήνη πλαισιώνεται από ένα μεγαλοπρεπές αντάμωμα στέψης.

Είναι όμως σαν κάθε δώρο που φέρνουν στη στέψη να της θυμίζει και από ένα αξίωμα που καλείται να τελέσει με σοφία: πως πρέπει να κυβερνήσει την ψυχή, το νου και την καρδιά άραγε;

Μην ξεχνάμε όμως πως με κάθε νέα της φάση, γιορτάζει γενέθλια και γεμίζει ευχές. Άρα μπορεί να ευχηθεί τα πάντα, ώστε να αποκτήσει τα εφόδια για να κυβερνήσει τα αξιώματα της όπως ακριβώς θέλει. Άρα το ερώτημα είναι απλό, όσο και η θεματική του πάρτυ πλανητών της νύχτας αυτής: τι εύχεσαι;

Τι θα ήθελες να έχεις τώρα, άμεσα, επιτόπου στα χέρια σου; Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο από το να ευχηθείς πολυ δυνατά και ύστερα να διαμορφώσεις τη ζωή σου ώστε να το αποκτήσεις ή σαν να το είχες ήδη. Η μαγεία της Σελήνης αυτής θα το φέρει στα χέρια σου, καθώς είμαι σίγουρος ότι βρίσκεται στα δώρα που έχει ήδη πάρει για τη στέψη της, δίπλα και τριδιπλα.

  • Chandra

Αυτός ο εντυπωσιακός πλανητικός συνδυασμός θα δυναμώσει από τη σύνθεση δύο ορυκτών – της Φεγγαρόπετρας Ουράνιο Τόξο και του Ηλιόλιθου. Η Φεγγαρόπετρα θα φωτίσει τις κρυμμένες επιθυμίες σας και θα σας δείξει αυτό που ποθείτε εκ βαθέων να δημιουργήσετε, ενώ ο Ηλιόλιθος θα σας δώσει δύναμη έκφρασης, δύναμης και υλοποίησης

Αυτός ο συνδυασμός είναι τόσο ισχυρός, που δε μπορεί εύκολα να μπλοκαριστεί από την όποια κρυφή αρνητική πεποίθηση, που εμποδίζει τα θετικά αποτελέσματα που ποθούμε στη ζωή μας. Εξυμνεί το μεγαλειώδη εσωτερικό μας σκοπό και του παρέχει το ενεργειακό υλικό, για να μεγαλώσει. 

Οραματιστείτε ότι θέλετε να υλοποιηθεί, κρατώντας τα ορυκτά στα χέρια σας – δεξιά τον Ηλιόλιθο, αριστερά τη Φεγγαρόπετρα.

Στη συνέχεια του οραματισμού σας, δείτε τα δύο ορυκτά να λάμπουν όσο πιο πολύ μπορείτε και να αγκαλιάζουν σταδιακά με το φως τους εσάς και την εικόνα που έχετε πλάσει. 

Μείνετε για λίγο, νιώθοντας ότι θρέφετε ενεργειακά αυτό το γεγονός. Επαναλάβετε καθημερινά για δύο εβδομάδες, εως την Πανσέληνο. 

  • Shakila
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest