Νέα Σελήνη στους Ιχθείς – Ψυχή βαθιά – Chandra

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, η Σελήνη βρισκόταν σε φάση Νέου κύκλου, στο ζώδιο των Ιχθύων, συναντώντας μάλιστα τον Ερμή, σε απόλυτη Σύνοδο, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής του. Νέα ξεκινήματα, με παρότρυνση της Σελήνης, από το κομμάτι της ψυχής μας, με την εσωτερική επιθυμία, τη φωνή που μας ωθεί να κυνηγήσουμε αυτό που πραγματικά ποθούμε, που μας καλεί και ίσως στο παρελθόν να το είχαμε αφήσει στη σιωπή, έρχεται τώρα, με τη βοήθεια του Ερμή που επαναφέρει στην επιφάνεια όσα παραβλέψαμε στο παρελθόν να μας τα θυμίσει. 

Για τα ζώδια του του νερού – Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς – (με Ήλιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη σε αυτά τα ζώδια) το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεστε ήδη σε μία συναισθηματική αναταραχή του τι να κρατήσετε στη ζωή σας και τι να αφήσετε πίσω. Το ένστικτό σας πρόκειται να σας ωθεί, ενδεχομένως βίαια, σε αποκοπές, προκειμένου να αποκτήσετε ηρεμία σύντομα, όμως μην ξεχνάτε πως ο Ερμής έρχεται με την ανάδρομη φορά του να σας διδάξει τι ακριβώς δε χειριστήκατε σωστά: αν στο παρελθόν αναλωθήκατε σε τριβή, τότε μην το κάνετε εκ νέου. Αν αποφύγατε τη σύγκρουση, ίσως πρέπει όντως να εξασκηθείτε στην επιβολή ορίων. Σε κάθε περίπτωση, δε θα είναι καλό να αναλώσετε ενέργεια, καθώς οι όψεις της περιόδου θα σας κάνουν να αισθάνεστε μία έντονη συναισθηματική κόπωση – μην επιβαρύνετε το νευρικό σας σύστημα. Επιστρατεύστε τη λογική και το διάλογο. 

Για τα ζώδια της γης – Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι – (με Ήλιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη σε αυτά τα ζώδια) ενώ μπορεί να αισθάνεστε πως βρίσκεστε σε μία κατάσταση όπου οι καταστάσεις κινούνται υπερβολικά γρήγορα και σας προσπερνούν, εντοπίστε πως ίσως αυτό είναι απατηλό. Τόσο η θέση του Ερμή, όσο και η επιρροή της Νέας Σελήνης, που θα απηχεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχουν κάτι το Ποσειδώνιο, λόγω των Ιχθύων – οι ψευδαισθήσεις καραδοκούν. Δε σας προσπερνούν τα γεγονότα. Απλώς είστε αρκετά κουρασμένοι και ο χρόνος σας φαίνεται πως περνά πολύ γρήγορα, επειδή δε διαθέτετε πάντα τον έλεγχο. Το μήνυμα του Ερμή σε αυτή τη θέση σας μαρτυρά πως ίσως είναι καιρός να αφήσετε τα γεγονότα και τις τάσεις της ψυχής να σας καθοδηγήσουν και να μην επιμένετε να ελέγχετε τα πάντα οι ίδιοι, παρά να επιδείξετε λίγη ευελιξία και εμπιστοσύνη. 

Τα ζώδια της φωτιάς – Κριοί, Λέοντες και Τοξότες – (με Ήλιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη σε αυτά τα ζώδια) είστε ίσως οι μόνοι που διαθέτετε περισσότερη τάση για ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση αυτόν τον καιρό, λόγω της επιρροής του Άρη. Μην πέσετε στην παγίδα της βιασύνης, καθώς ο Ερμής μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Αφήστε τα γεγονότα να εκδιπλωθούν πρώτα και να σας παρουσιάσουν τις ευκαιρίες, ώστε κινούμενοι γρήγορα, να τις αρπάξετε την κατάλληλη στιγμή. Το μήνυμα της περιόδου, μέσα από τη Σύνοδο Σελήνης και ανάδρομου Ερμή, είναι πως είναι εντάξει κάποιες φορές να παραμείνετε στο παρασκήνιο και να κρατήσετε ενέργεια, ώστε να αδράξετε την κατάλληλη στιγμή. 

Τέλος, τα ζώδια του αέρα – Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι – (με Ήλιο, Ωροσκόπο ή Σελήνη σε αυτά τα ζώδια) είναι πιθανότερο να αισθάνεστε πως έχετε εντελώς χαθεί από τις επιρροές της περιόδου. Η αίσθηση του στόχου μπορεί να έχει θολώσει εντελώς και, καθώς η επικοινωνία είναι το βασικότερο ατού σας και η μεγαλύτερη ασφάλεια που διαθέτετε σε σχέση με τον υπόλοιπο ζωδιακό κύκλο, όταν αυτή επαφίεται στο παρελθόν και τα μαθήματά του, όπως γίνεται τώρα, ξαφνικά βρίσκεστε έξω από τον τομέα σας. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα μηνύματα που προσπαθούν να σας περάσουν οι άλλοι. Όσο περισσότερη κατανόηση δείξετε απέναντι στους άλλους αυτήν την περίοδο, τόσο πιο κερδισμένοι θα βγείτε, καθώς ο ρόλος σας ως ρυθμιστές, θα γίνει ο πιο σημαντικός στα γεγονότα και τις όψεις που ακολουθούν τον επόμενο μήνα. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest