Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Ο εσωτερικός δικαστής

Στις 25 του Μαϊου, η Νέα Σελήνη ανατέλλει στο ζώδιο των Διδύμων. Δίπλα της, ο Άρης, στο τέλος του ζωδίου, έρχεται σε αντίθεση με τον μέγα Κρόνο, στο ζώδιο του Τοξότη.

Όλες οι άλλες όψεις θα λέγαμε πως ωχριούν απέναντι σε μία τόσο δυναμική αντίθεση. Ποιο είναι το μήνυμα που μπορούμε να πάρουμε από την ανανεωτική ενέργεια της, κατα τα άλλα, γεμάτης δροσιά Νέας Σελήνης στους κοινωνικούς Διδύμους, τη στιγμή που ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται σε θέσεις σύγκρουσης;

Είναι καιρός για δράση, αυτό είναι βέβαιο. Όλα σε καλούν να μπεις και εσύ στο χορό, χωρίς να κρίνεις απέξω τους υπόλοιπους που ήδη σχεδιάζουν και εκτελούν, παίρνοντας το ρόλο του ρομαντικού οραματιστή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις την απόφαση να βουτήξεις στην πραγματικότητα και να τη χρωματίσεις με τα δικά σου χρώματα.

Τι γίνεται όμως με όλες αυτές τις ανασφάλειες που σε κρατούν ουσιαστικά πίσω; Αυτή την ανεξερεύνητη δύναμη που σε κάνει να διστάζεις κάθε φορά που τα πόδια σου αφήνουν τη γη για να κάνουν ένα βήμα μπροστά; Ο Κρόνος στον Τοξότη, απέναντι από τον πλανήτη της δράσης στο ζώδιο της νόησης, σου αποκαλύπτει το μυστικό: “Είμαι ο εσωτερικός δικαστής σου, αυτός που κάθε βήμα σου το παρακολουθεί και σου θυμίζει αυτό που έκανες λάθος την προηγούμενη φορά”.

Γιατί όμως αυτό το φοβάσαι;

Έχεις μπροστά σου την τέλεια ευκαιρία για αλλαγή. Μπορείς, μεγαλώνοντας ένα ακόμα επίπεδο, να δεις τον μέγα εσωτερικό δικαστή από οπτική γωνία διαμετρικά αντίθετη με αυτή που είχες ως τώρα, δηλαδή με τα μάτια του άλλου διδύμου. Μην τον κοιτάς ως κίνδυνο, επικριτικό, αποκαρδιωτικό, προσβλητικό. Δες τον ως έναν πολύτιμο οδηγό και προστάτη, που θέλει να σε θωρακίσει από τα λάθη του παρελθόντος, να σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Εμπιστεύσου τον εσωτερικό οδηγό, άσε τον να μεταμόρφωθεί μέσα από τα μάτια σου και άκου το ένστικτο που τώρα δυναμώνει. Βούτηξε. Μπες στην κίνηση. Τόλμησε. Είσαι σίγουρα προστατευμένος.

 

  • Chandra
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest