Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Αργά και Σταθερά – Chandra

Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ενός ζωδίου που σχετίζεται με την καλλιέργεια της ομορφιάς της φύσης, της απόδοσης καρπών, της φροντίδας και της θρέψης του εαυτού, της αναζήτησης της ομορφιάς και της απόλαυσης στα πάντα.
Νέα ξεκινήματα που αφορούν κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού – Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους – αλλά επηρεάζουν και ολόκληρο το πλανητικό σκηνικό, προσδίδοντας μία χροιά σταθερότητας και κάνοντας τους ρυθμούς πιο αργούς. Αυτό γίνεται, ώστε τα ξεκινήματα να εδραιωθούν σε πιο σταθερές βάσεις, αλλά και να γίνουν πιο συνειδητά. Μας καλούν να είμαστε βέβαιοι πως καλούμε στη ζωή μας καταστάσεις που μας κάνουν να απολαμβάνουμε τη ζωή μας. 

Η Νέα αυτή Σελήνη στον Ταύρο συμπίπτει ακριβώς με τη θέση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Η επικοινωνία ανανεώνεται, λόγω της ενέργειας του φεγγαριού, βρίσκεται όμως σε μία φάση πολύ περισσότερο εμπειρική, παρά νοητική: αναζητάμε την επικοινωνία που μπορούμε να βιώσουμε και όχι αυτήν που σχηματίζουμε με λέξεις. Έτσι, ψάχνουμε ενδεχομένως τον τρόπο να χτίσουμε γέφυρες μέσω της επαφής, να εδραιώσουμε κάποιες σχέσεις από την αρχή σε πιο γήινο επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, ο νους γεμίζει με έμπνευση καλλιτεχνική και δημιουργική, κάτι που αντικατοπτρίζεται έντονα, μέσω της Νέας Σελήνης, σε άτομα που μπορεί να αισθάνονται πνιγμένα από την καθημερινότητα: αφήστε την ανανεωτική Σελήνη να σας οδηγήσει σε πιθανές αναθεωρήσεις της καθημερινής ζωής, εντάσσοντας σε αυτήν μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή μαθαίνοντας μία νέα δεξιότητα που περιλαμβάνει ενασχόληση με τα χέρια. Αφήστε το δημιουργικό και παραγωγικό σας εαυτό να έρθει στην επιφάνεια και να εκφράσει τα συναισθήματά σας χωρίς φραγμούς, καθώς ο Ουρανός βρίσκεται σε αντίστοιχα κοντινή μοίρα με τον Ερμή και τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ευνοώντας κάθε ανατρεπτικό, νέο δρόμο να ανοίξει μπροστά σας!

Ήπια και ευεργετική, γενικά, σε ενέργεια, η γενική πλανητική εικόνα συμπληρώνεται από το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους. Ο συναισθηματικός τομέας αποκτά μία ελαφρότητα και μία διάθεση για επικοινωνία και δικτύωση. Η ρομαντική έκφραση και αναζήτηση του ενός για τον άλλον γίνεται πιο εντατικά, αλλά με μία αίσθηση γλυκύτητας και παιχνιδίσματος – κάτι που είναι πολύτιμο, μετά από μία περίοδο όπου οι επαφές είχαν, είτε την αψάδα του Κριού, είτε την αισθησιακή μεν, συντηρητική δε προσέγγιση του Ταύρου. Προσοχή στα αλόγιστα έξοδα την περίοδο αυτή, καθώς οι αγορές αντιμετωπίζονται ως μία μορφή παιχνιδιού και απόδρασης από την πραγματικότητα.

Όσον αφορά τους βαρύτερους πλανήτες το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όπως και το Τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τονίζει την έμπνευση που αισθανόμαστε, όσον αφορά προοπτικές για τους μελλοντικούς μας στόχους, ειδικά αν αυτές αφορούν ένα μονοπάτι που η καρδιά μας λαχταρά. Είναι καιρός που μας επιτρέπει να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους πάνω σε γερά θεμέλια, υπερασπιζόμενοι τα όνειρά μας – ναι, αυτά που η ψυχή αγαπά! Μη διστάζετε, τολμήστε το! Αν βοηθά τα όνειρά σας το στοιχείο της γης, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα – μόνο να πάρετε φόρα και να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη μελλοντική σας πορεία, με μόνο γνώμονα την επιθυμία!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest