Νέα Σελήνη στον Κριό – Η Άνοιξή μου!

Μία όμορφη στιγμή για να αποτινάξετε από επάνω σας περιττά βάρη και να διεκδικήσετε πίσω τον εαυτό σας!

Μπορείτε, υπό την επήρεια αυτού του φεγγαριού, να επιτρέψετε μία ανανεωτική ενέργεια να σας γεμίσει και έτσι να νιώσετε ξανά γεμάτοι ζωτικότητα! Είναι ένα να φεγγάρι ενθουσιασμού και εσωτερικής παρότρυνσης για δράση, ολοκλήρωση και πειραματισμό.Εμφυσήστε αυτό το ανανεωτικό κλίμα μέχρι και στο τελευταίο σας κύτταρο… Μέσα από αυτή τη δόνηση, βάλτε τα θεμέλια για καινούργιες δράσεις. Δείτε τον εαυτό σας σαν ένα μπουμπούκι που σφύζει από ζωή και είναι έτοιμο να ανοίξει για να πλημμυρίσει την πλάση με το χρώμα και το άρωμά του. Σκεφτείτε ότι κανένα μπουμπούκι δε θα σκεφτόταν αν είναι η κατάλληλη ημέρα για να ανοίξει, αν είναι Πέμπτη ή Τρίτη – απλά, όταν νιώσει το κάλεσμα, ανοίγει.

Κάντε το ίδιο και εσείς, νιώστε το κάλεσμά σας και ακολουθήστε το! Είναι η ευκαιρία να ευεργετήσουμε τον εαυτό μας, κάνοντας κάτι που πραγματικά ποθούμε, αλλά το σθένος μας δεν ήταν αρκετό για να την αποτολμήσουμε. Η Νέα Σελήνη στον Κριό μας παρέχει αυτό το θάρρος, ακόμα και τη λίγη απερισκεψία που χρειάζεται για να αφήσουμε τους περιορισμούς της λογικής και να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Πείτε ναι ή όχι. Το μυστικό είναι ότι δε χρειάζεται να εξηγήσετε, αλλά να ακολουθήσετε το εσωτερικό σας ένστικτο.
Πιστέψτε στον εαυτό σας και κινηθείτε προς τα εμπρός, με την ελαφράδα ενός αγριοκάτσικου που ανεβαίνει το βουνό. Ακόμα και οι χειρότερες ανηφόρες, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, φαίνονται πιο εύκολες και προσβάσιμες. Παίξτε λοιπόν στα βουνά, πηδήξτε τα βράχια και κατακτήστε τα όνειρά σας!

  • Shakila

Σε αυτό το φεγγάρι που μας γεμίζει δύναμη και ενέργεια, ελάτε στον κύκλο γυναικών του Blossoming Goddess για να δουλέψουμε με οραματισμό και θετικές προτάσεις για τα νέα ξεκινήματα που αξίζουμε. Είναι η ώρα για εσάς να διεκδικήσετε τον εαυτό σας, πλήρη και γεμάτο αισιοδοξία, δημιουργικότητα – πώς αλλιώς θα γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα;

Συναντιόμαστε στις 5 του Απριλίου, Παρασκευή και ώρα 7 το απόγευμα, για να ελκύσουμε τη δική μας νέα πραγματικότητα.

Διεύθυνση: Στεφάνου Κυπαρίσσου 9, Αθήνα, 11144
Τηλέφωνο: 6974455759
Συντονίζει: Shakila Ιωάννα Μπράτη, Global Sisterhood Ambassador
Ημερομηνία: Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2019 – 19.00 έως 21.00

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu