Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Προμήθειες – Chandra

Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ενέργεια για νέα ξεκινήματα και ανανεώσεις στο συναισθηματικό τομέα, που αφορούν τη φροντίδα του εσωτερικού μας, του προσωπικού μας κόσμου – αχ, πόσο θέλουμε να μας φροντίσουμε τώρα, εμάς, μόνο εμάς.

Είναι άμεσα αντίθετη με το Δία στον Αιγόκερω και σε Τετράγωνο με τον Άρη, κάνοντάς μας να θέλουμε να πάψουμε να κυνηγάμε συνέχεια εξωτερικούς στόχους, να μπαίνουμε σε γραμμές και όρια. Με τον Άρη από τον Κριό, συγκρούεται και, πρωτόγονα, μας φέρνει ένταση και συναισθηματικές εκρήξεις, καμία αντίσταση δε γίνεται με άλλου είδους βία, μόνο υγρασία και παράπονο, ίσως κλάμα και συναίσθημα που μας πνίγει να βγει στην επιφάνεια. Παράπονο που με φροντίδα μπορεί να απαλύνει. 

Η θετικότητά της, αυτής της ασημένιας Θεάς, στην Κυριαρχία της, στο ζώδιο δηλαδή του Καρκίνου, που είναι δικό της, δε θα εκφραστεί, λοιπόν;

Έχει ένα πανέμορφο Εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Βοηθά την ψυχή να εκφράσει τις επιθυμίες της και, αν την αφήσουμε να μας κατευθύνει σε αυτά που πραγματικά την εκφράζουν, να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της. Ο Ουρανός, τώρα, προσφέρει ευκαιρίες στους τολμηρούς και τις γειώνει, τους δίνει υλική υπόσταση. Η Νέα αυτή Σελήνη, τόσο συναισθηματική και ευαίσθητη, ακούει τα πάντα, αρκεί να έρχονται από το βάθος της ψυχής μας και να καθρεφτίζουν όσα θέλουμε πραγματικα να επιτύχουμε. Κυνηγώντας τους στόχους που πραγματικά είμαστε πρόθυμοι να καλλιεργήσουμε, να τους δώσουμε υπομονή και προσπάθεια ώστε να ευδοκιμήσουν, θα βρούμε σίγουρα μία, δύο ή και παραπάνω ανοιχτές πόρτες ευκαιρίας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι, στο κυνήγι αυτό της ευκαιρίας, να μην αφήνουμε εκκρεμότητες ή να μη “στραβοπατάμε”, να κινούμαστε δηλαδή με ένα στοιχειώδες πλάνο: προς τα που θέλω να επεκταθώ; Πού ζητάω να φτάσουν οι στόχοι μου; Πόση απόσταση πρέπει να καλύψω; Για να το κάνω, τι ακριβώς χρειάζεται να έχω μαζί μου, ως προμήθειες, ώστε το ταξίδι να είναι επιτυχημένο;

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι τροφός, μας μιλά για τροφοδοσία και φροντίδα, δεν πρόκειται να συνεργαστεί αν δεν έχουμε προσέξει ώστε το σύστημά μας να έχει όλα, μα όλα όσα χρειάζεται, ώστε η πορεία που θα ακολουθήσουμε να μας βρει άνετους, με καλυμμένες ανάγκες, με μία “ζακέτα για ώρα ανάγκης”.

Παράλληλα, θα σχηματίσει Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Καταλαβαίνουμε γιατί αυτό το ταξίδι μας προς τους νέους προορισμούς είναι γεμάτο ψυχική έμπνευση, αλλά και μία ελαφριά τάση προς την ψευδαίσθηση και την παραπλάνηση. Μην μπερδεύεστε. Μην παρασύρεστε από τις ανάγκες των άλλων. Ο εαυτός χρειάζεται προσοχή πρώτα αυτήν την περίοδο. Ο δικός σας, προσωπικός στόχος – όχι αυτός των άλλων. Ναι, το σπιτικό και οι ανάγκες του τονίζονται με μία Σελήνη στον Καρκίνο, μα η όψη με τον Άρη από τον Κριό προκαλεί εντάσεις σε ήδη κουρασμένα νεύρα. Πιθανό είναι να χρειάζεστε ξεκούραση, παύση, προσωπική και εντελώς ατομική φροντίδα.

Προετοιμάστε το ταξίδι σας, δείτε τους στόχους σας καθαρά, εμπνευστείτε ελεύθερα. Καθαρίστε το τοπίο σας, δείτε την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε να διαγράφεται μπροστά σας και μαζέψτε τις προμήθειες και τα κουράγια σας. Ύστερα, κάντε το πρώτο βήμα. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest